2777
2789

خانوما من الان نزدیک ۷ ساله که ازدواج کردم خدا رو شکر از زندگیم خیلی راضیم اما خب بنا به دلایلی که مهم ترین اون، وضع اقتصادیه تصمیمی واسه بچه دار شدن نداریم فعلا، یعنی شرایط جوریه که دوتایی زندگی راحتی داریم اما خب توان پرداخت هزینه بچه رو دیگه نداریم

حالا سوالم از شما اینه که در جواب کسایی که مدام میپرسن چرا بچه نمیارید چی بگم که هم خیلی خوب و با کلاس باشه هم مودبانه بهش فهمونده باشم که دهنتو ببند😬

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

راستش دوست ندارم بگم که به خاطر شرایط اقتصادیه چون اولا اصلااااا خوشم نمیاد هیچکدومشون از ریز زندگیم خبر داشته باشن و هم اینکه مطمئنم میگن کمتر خرج کنید یا بچه روزیشو با خودش میاره و از این حرفاااا(با کمال احترام من به این حرفا اعتقادی ندارم)

و نمیخوامم بگم تا خدا چی میخواد چون اینجوری غیر مستقیم دارم میگم من مشکل باروری دارم و از این حرفا

خلاصه دخترااا یه چیز بگین کوتاه، منطقی، باکلاس، مودبانه😘

اگر شما دنبال یه معلم زبان حرفه ای هستی و دوست داری پیشرفت کنی خوشحال میشم بهم پیام بدی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگید،اینطوری باهمسرم تصمیم گرفتیم یا بگید هرکسی خودش برای زندگیش تصمیم میگیره ،اینم تضمیم من و همسر ...

قشنگ بود خوشم اومد👍🏻 

ب فضولها و بی ادبها ولی باید جور دیگه ای گفت😁😅

مثلا

واااا چ حرفا،شما دغدغه دیگه ای ندارید؟

بچه بیارم شما خرجشو میدی؟؟؟😁😁

بخام بیارم هماهنگ میکنم باهات خاطرت جم

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱

چقد با درک و شعوری اسی مرسی واقعا 

بگو آمادگیشو نداریم 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
ب فضولها و بی ادبها ولی باید جور دیگه ای گفت😁😅 مثلا واااا چ حرفا،شما دغدغه دیگه ای ندارید؟ بچه ...

وای😂😂😂

چقد با درک و شعوری اسی مرسی واقعا  بگو آمادگیشو نداریم

ووویییی🥹میسی😍😘