2777
2789

شنیدین میگن فلانی چشمش بده یا بد نظره؟ شما اعتقاد دارین؟ یه خاطره از چشم بد تعریف کنید

من خودم یه زنعمو دارم، بد نظره، یه بار گفت اسپیکرتون چه خوبه از کجا گرغتبن، دو مین بعد بی دلیل اسپیکر ترکید خراب شد 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا هروقت از زندگیم تعریف کردم تو فامیل فوری....

برا همین اصلا خودمو عادی میگیرم که کسی اه نکشه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...

اره یکی به من گفت چه موهای پروبلندی داری چقد تپل و قشنگ شدی فرداش مریض شدم رفتم زیرسرم چندروز هیچی نخوردم لاغرشدم موهامم تمام ریزش گرفت هیچ وقت دیگه موهام مثل قبل نشدبعدچندسال

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸 ️

مادر شوهرم اومد خونمون گفت عجب فری گازت داره 

فلانی (خاهر شوهرم ) اصلا ازش استفاده نکرده  انداختتش اون گوشه 

من ماهی چند بار باهاش پیتزا و کیک و مرغ بریون درست میکردم خدایی ازش راضی بودم . اون شب هر کار کردم  تند تند خاموش میشد ،،  مرغ بریون داشتم  اصلا نپخت ، ب بدبختی سرخش کزدیم تا قابل خوردن بشه 

اونم مهمونم جاری بود🥴🥴🥴

چند تا مورد دیگه هم هست 

چشماش میترکونه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

بله. ما کلی گلدون داریم 

یه نفر اومد خونمون چشمش یکی از گلهامون رو گرفت 

گفت وای چقدر شاداب و بزرگه 

واقعا هم گل خیلی خوبی بود به اون بزرگی و شادابی من تا حالا پیداش نکردم 

فرداش دیدم اون گلی که عمرا خراب میشد ، کاملا پوسیده و لزج شده و افتاده 

فقط خدارو شکر کردم که چشمش بابا آدم و فیکوسم رو نگرفت 😂

خیلی خیلی خیلی به دعاهاتون‌احتیاج دارم ...

زمانی که میرفتیم مدرسه مامان دوستم بعد یه مدت اومد مدرسه منو دید گفت واای چقد بزرگ شدی بعد حرف زدن باهاش خواستم برم اب بخورم پام پیچ خورد در حدی که نمیتونستم تکونش بدم بعد دخترش گفت اره مامانم چشاش شوره 

اینی که میخوام تعریف کنم خودم به چشم ندیدم ولی اطرافیان یه چیزایی گفتن...

یه خانومه هست توی روستای مامانم اینا میگن واقعا بد نظره اصلااا دست خودش نیست و خانوم مهربونیه نمیدونیم چرا یجوریه 

تعریف میکردن که زنا بچه هاشونو خیلی نشونش نمیدادن 

یه بار دختر یکی از اقوام داشت میدویید مامانش هواسش نبود خانومه فقط یه بار نگاهش کرد به ثانیا نکشید با چونه خورد زمین ترکید/////: