2777
2789

چقدر طول کشید کارتون؟ قبلا دوتا دندونم عصب و پر کردم تقریبا یک ساعت زمان برد، ولی امروز رفتم دندونپزشکی کلا 20دقیقه طول کشید، حالا اینقدر اعصابم داغونه حس میکنم کارش زیاد خوب نبوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دوتا دندون چهار و یک پنج بالا داشتم یک ساعت اینا یا بیشتر کار کرد. 

یک دونه شش پایین داشتم،  ریشه اش هم عفونت داشت،  یک ساعت و نیم کار کرد. 

بستگی به ریشه دندونت، عفونت، پایین بالا،  چندمین دندون بودن و....  داره. 

بستگی به مهارت دکتر داره. 

به خودت انرژی منفی نده.  ان شاالله که خوب انجام داده و جای نگرانی نیست🌹

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

دستگاه ها جدید شده دیگه اون سوزن های زمان بر که باهاش عصب رو در میاوردن استفاده نمیشه.  منم تقر ...

تو یک سال سه تاشون درس کردم، ولی دوتای قبلی رفتم دندوپزشک دیگه. دسگاهاشونم پیشرفته بودن خیلی تو کارشون وسواس داشتن ی ساعت دور دندونم بودن. ولی مال امروز خیلی سرسری کارشون انحام داد. دندون جلوم هست میگم نیفته ی وقت

وای منم قبل عید رفتم دو جلسه اعصاب کشی کرد،یبار پنج دقیقه یبار هم یع رب طول کشید منم مثل شما فکر کردم کارش خوب انجام نداده ولی پرسیدم گفتن هم دستگاهمون جدیده هم دست دکتر تنده، خلاصه نگران بودم تا اینکه برای یه دندون دیگه عکس او پی جی گرفتم بردم نشون یه دکتر دیگه دادم اونجا ازش پرسیدم این دندون خوب اعصاب کشی شده گفت اره

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
من دوتا دندون چهار و یک پنج بالا داشتم یک ساعت اینا یا بیشتر کار کرد.  یک دونه شش پایین داشتم، ...

باور کن اینقد حالم بده. دندون جلویم هست. تازه لثمم ی کم خونریزی کرد، میگم فقط خدا کنه زود خراب نشه

وای منم قبل عید رفتم دو جلسه اعصاب کشی کرد،یبار پنج دقیقه یبار هم یع رب طول کشید منم مثل شما فکر کرد ...

واینکه جلسه اول همون پنج دقیقه خیلی درد داشت برعکس قبل که یه ساعت طول میکشید و درد نداشت

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
وای منم قبل عید رفتم دو جلسه اعصاب کشی کرد،یبار پنج دقیقه یبار هم یع رب طول کشید منم مثل شما فکر کرد ...

منم قبلا عصب کشی نیم ساعت پر کردنشم ی ک ساعت زمان برد. ولی این حس میکنم زیاد وارد نبود. یعنی اگه عکسشو بگیرم نشون میده عصبکشیش همشو انجام داده؟ 

منم قبلا عصب کشی نیم ساعت پر کردنشم ی ک ساعت زمان برد. ولی این حس میکنم زیاد وارد نبود. یعنی اگه عکس ...

بله دیگه تو عکس مشخص میشه خوب اعصاب کشی کرده یا نه

باور کن اینقد حالم بده. دندون جلویم هست. تازه لثمم ی کم خونریزی کرد، میگم فقط خدا کنه زود خراب نشه

دختر خوب سه تا دندون منو تو یکساعت،  یکساعت و نیم انجام داد.  سخت نگیر. دندون با دندون فرق داره. 

مثلا دندون شش منو هردکتری انجام نمیداد.  یه روز صبح اول وقت رفتم تا دکتر مخصوصش باشه. 

یک سری رفتم برای کشیدن دندان عقل،  گفتن دکتر هست یک تا هفت رو میکشه،  هشت رو. نمیکشه.  باید دکتر مخصوصش باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

من دوتا دندون چهار و یک پنج بالا داشتم یک ساعت اینا یا بیشتر کار کرد.  یک دونه شش پایین داشتم، ...

سلام ببخشید یه سوال داشتم اون دندونت که عفونت داشت و عصب کشی کردی دیگه مشکلی براش پیش نیومد ؟ آخه یه جا شنیدم میگفتن وقتی دندون عفونت داره احتمالا بعدش دوباره اذیت میشی و نمیشه درست عصبشو کشید

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲