2777
2789

9 تیر ازمون نمونه دارم از اول سال قلمچی رفتم تست از کتاب ابی کار میکردم.. 

31 استان ازمونای سال پیش نمونه رو داره؟ چون اگ بخام الان بگیرم وقت نمیکنم کلشو بزنم میخام ببینم اگ ازمونای سال پیشه چندتا از همونا رو چاپ کنم..

اللهم عجل لولیک الفرج✨

خب عزیزم برو کافی نت آزمون سال پیش استانت بگیر 

اینجوری راحت تر که ،،

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب عزیزم برو کافی نت آزمون سال پیش استانت بگیر  اینجوری راحت تر که ،،

اخه امسال استانی نیست کشوریه مال استان خودمو قبلا زدم الان مال تهران و مشد و چندتا شهر بزرگو چاپ کردم میخام ببینم 31 استان چیز دیگه ای داره یا ن

اللهم عجل لولیک الفرج✨

اخه امسال استانی نیست کشوریه مال استان خودمو قبلا زدم الان مال تهران و مشد و چندتا شهر بزرگو چاپ کرد ...

۳۱استان عزیزم نمیدونم ،،، اگه چاپ جدید  باشه اره احتمالا مال سال ۱۴۰۱ استان ها رو داره 

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    
بنظرت قبول میشی امتحان تیزهوشان خوب بود؟

چیبگم دیگه همه میگن استعداد تحلیلی خیلی سخت بوده و نتونستن زیاد جواب بدن منم تحلیلی 30 درصد زدم تحصیلی رو عمومیا بالای 70 علوم و ریاضی تقریبا 20 درصد جمعا درصدم میشه 40 حدودا.. میگن ممکنه کف قبولی تا 20 درصد بیاد..  میخام نمونه رو حتمااا قبول شم از اولم هدفم تیزهوشان نبود هشتمو نخونده بودم زیاد...

اللهم عجل لولیک الفرج✨

۳۱استان عزیزم نمیدونم ،،، اگه چاپ جدید  باشه اره احتمالا مال سال ۱۴۰۱ استان ها رو داره

اها ممنون.. پس همونارو ک چاپ کردم میزنم.. چون خود قلم چی هم ازمون شبیه ساز میدم ب نظرم کافی باشه

اللهم عجل لولیک الفرج✨