2777
2789
عنوان

بخاطر راب.ط‌ه جن.سی

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 83 پست
قربونت ❤ کار جالبی بود واقعا نکته دوم توی امضات نوشتی راجب وکالت ، احتمالا حواست نبوده گفتم بگم کام ...

قربونت بشم❤️

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی قهر کرده؟ رلت یا شوهرت

همسرم 

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)
کتاب بخون حداقل رک و مستقیم بهش نه نگو چون نه رو به خودشون میگیرن تو این زمینه

میگم خسته ام خوابم میاد امروز از حمموم امدم 

دیشب فلان بوده مثلا 

ایـــاتا بحال ب کلمات وارونه فکر کردی ؟! (گنج)_(جنگ)میشود (درمان)_ (نامرد) میشود(قهقه)_ (هق هق) هست ولی (دزد) همان (دزد) است (درد) همان (درد) است و(گرگ) هم همان (گرگ)اری نمیدانم چرا (من)_ (نم) زده و (یار)_ (رای) عوض کرده (راه) گویی (هار) شده و (روز) ب (زور) میگذرد (اشنا) را جز (انشا) نمیبینی جایی وچ (سرد) است این (درس) زندگی اینجاست ک (مرگ) برایمان (گرم) میشود چرا ک (درد) همان (درد) است :)
این خدا 🤣🤣🤣 کلا از حمومش خوشم نمیاد ادم بدش ی بوی دیگه میده 🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀🤦🏻‍♀

ولی من دیگه عادت کردم ۵ دقیقه ای دوش میگیرم

سلامتی و خوشبختی دخترم
منم مثل خودتم بخدا.🥰 نکنه نیمه گمشدم ی😂😂😂

سردم هستم 🤦🏻‍♀

ولی من دیگه عادت کردم ۵ دقیقه ای دوش میگیرم

با مادرشوهرم یجایم دو روز برم حموم ماتم میگیره 

خودمم معذبم 

میگم خسته ام خوابم میاد امروز از حمموم امدم  دیشب فلان بوده مثلا

همیشه بهانه نیار

چی بگم والا .... خودت بهتر میدونی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

واقعاخوشتون نمیاد؟خیلی خوبه که بنظرم  حالا اگه هرشب زیاده ولی هفته ای یه بارم خدایی کمه د ...

شما گرمی خودتم میخوای 

ولی من طبعم سرده دلم نمیخواد هفته ای دوبار مشکلی ندارم 

ولی این میگه هر شب 

با مادرشوهرم یجایم دو روز برم حموم ماتم میگیره  خودمم معذبم

عزیز دلم خودش میدونه دیگه جونید خوب نباید بروش بیاره. خوب شما هم نباید معذب بشی شوهرته دیگه خواستش اونه

سلامتی و خوشبختی دخترم
شما گرمی خودتم میخوای  ولی من طبعم سرده دلم نمیخواد هفته ای دوبار مشکلی ندارم  ولی این م ...

مگه درد داری که هرشب نمیزاری؟؟؟منم خیلی سردم ولی تا الان نشده به شوهرم نه بگم اذیت شدن نداره که؟؟؟شما از چه نظر اذیت میشی؟