2777
2789
عنوان

بچها گوشمو سوراخ‌کردممم☹️

135 بازدید | 15 پست

سلام بچها من دوهفتس گوشامو‌ سوراخ  دوم سوم کردم 

هنوز کامل خوب نشده و یکم عفونت سفید دارع یکی از گوشام‌ ..و‌یکمم باد کرده و سفت شده..تا الان سه بار نخش دررفته انداختم ...همش میترسم میگم گوشت اضافه نیاره ..و اینکه گوشواره طلامم بد مدله میندازم اذیت میکنه کی خوب میشه؟و اگ تا چن مدت گوشوارع نندازم‌ جاش بسته میشه؟گپشت اضافه نیاره همش میترسم

تعداد رای : 4
نظرسنجی
ص
3
75%
ز
1
25%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید طلا بندازی تا خوب شه اگر طلا نندازی اصلا خوب نمیشه زخم عفونتش اره اگرم درش بیاری کلا سر یه هفته ...

وای اخه یکیش بخیه ایه یکیشم حلقه ای بالاش هشتیه نمیشع اصلا درد داره نخ انداختم 

من اولش ک سوراخیدم خیلی اذیت بودم 

بعدش تا چند سال بدل مینداختم اذیت میشدم

اخرش ننداختم بسته شد اومدم دوباره خودم سوراخش کردم گوشواره انداختم فقط نباید درش بیاری تا عادت کنه گوشت

بدل هم الان 7رنگا هستن اونا جنسشون خوبه از اونا بنداز برا من این حساسیت نداد

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
وای اخه یکیش بخیه ایه یکیشم حلقه ای بالاش هشتیه نمیشع اصلا درد داره نخ انداختم 

خب عزیزم معلومه با نخ عفونت میکنه اصولش اینه که هر روز تا یه هفته اول با الکل و پنبه ضد عفونی کنی بعد ۵ روزم کلا طلا بندازی

🤍
من اولش ک سوراخیدم خیلی اذیت بودم  بعدش تا چند سال بدل مینداختم اذیت میشدم اخرش ننداختم بسته ...

برامن فعلا زخمش خوب نشدع هرسری خون میاد برا همون میگم فعلا نخ بمونه..

یاخدا ینی تا یسال نخ باید بندازم.. میترسم بزارم بسته شع گوشت اضافه بیارم

نترس نمیاری

واسه چی بزاری بسته شه؟

ب منم گفتن نخ بنداز ولی من خوشم نمیومد

با همون گوشواره ها ک گوشمو سواخ کرد همونا موند فقط مدام تو گوشم میچرخوندمش چون شنیده بودم یکی گوشت گوشش چسبیده بود ب گوشواره چون نچرخونده بود تو گوشش، بعد ی سال طلا انداختم

می بخور منبر بسوزان مردم آزاری مکن

پماد جنتامایسین استریل چشمی

درروز چندبار بزن بهش

فورا عفونتشو قطع میکنه دردشم کم میشه اون سفتی هم نمینونه

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔
پماد جنتامایسین استریل چشمی درروز چندبار بزن بهش فورا عفونتشو قطع میکنه دردشم کم میشه اون سفتی هم ...

من تادوماه هرکار میکردم دردو عفونت داشت و داغ بود اینو زدم معجزه کرد

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔