2777
2789
عنوان

خواص سبزی با پختن از بین میره؟

166 بازدید | 13 پست

بچه ها میگن اگه سبزی رو بیشتر از ۱۰ دیقه بپزی خاصیتش از دست میره درسته؟ اخه من برا قرمه سبزی، سبزی شو از اول میریزم، یعنی دو ساعت تو زودپز، بی خاصیت میشه؟

منی ک یکساعت سبزی سرخ میکنم🤦🏻‍♀️🚶‍♀️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم برا مهمون،  چقدرم عالی میشه ولی برا خودمون فقط سبزی فریز نشده و فقط ده مین تفت میدم

اخه اینجوری خوشمزه نمیشه من قورمه سبزی سیاه دوس دارم🥹

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

آره یقینا کلا سبزیجاتی که ویتامین B و C دارن چون حساسن به دما اگه بخوای خواصشون حفظ بشه فقط باید بخارپز بشن. ولی خب قرمه سبزی با سبزی تیره شده در اثر سرخ کردن خوشمزه‌ست دیگه چه میشه کرد😬

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
آره یقینا کلا سبزیجاتی که ویتامین B و C دارن چون حساسن به دما اگه بخوای خواصشون حفظ بشه فقط باید بخا ...

من برا بچم میخام بدونم چیکار کنم خواص سبزیجات حفظ بشه میشه بگی

من برا بچم میخام بدونم چیکار کنم خواص سبزیجات حفظ بشه میشه بگی

اگه هنوز بچه‌ست خیلی خوبه ضائقه‌ش و با سبزیجات بخارپز و آبپز وفق بدی. اونجوری همه خواصش حفظ میشه ولی نمیدونم قرمه سبزی رو به چه روشی باید درست کنی. مثلا کنار مرغش هویج و سیب زمینی و ذرت آبپز بذار. این یه وعده‌ی سالم میتونه باشه 

Bibliophile_Heliophile_Epistemophile
اگه هنوز بچه‌ست خیلی خوبه ضائقه‌ش و با سبزیجات بخارپز و آبپز وفق بدی. اونجوری همه خواصش حفظ میشه ولی ...

همین کارو میکنم دقیقا ، ولی خود سبزی یعنی گشنیز  جعفری اسفناج تره ک هفته ای دوبار تو سوپش هست رو نمیدونم چ کنم