2777
2789
عنوان

هرچی خوردم بالا اوردم😭

112 بازدید | 6 پست

هفته هفتمم کامل شده امروز از صب حالت تهوع داشتم 

بعد الان ناهار خوردم هر چی  ک خوردم به یک دقیقه نکشید بالا اوردم😭چیکار کنم گرسنمه نمیتونم چیزی بخورم

طبیعیه؟

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم همینطوری بودم به بوی برنج حساسی؟

کلا هیچی نمیتونم بخورم فقط اب 😭

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
کلا هیچی نمیتونم بخورم فقط اب 😭

حتما به دکترت بگو بهت قرص میده 

میگن این تهوع و اینا بخاطر کمبود ب۱۲ هست

حالا نری سرخود دارویی بخوری

حتما با نظر پزشکت دارو مصرف کن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫

من ۹ ماه این وضع بودم،حتی قرصم نمیاونستم بخورم

راه کار: زیاد غذا نخور،در حد دوتا قاشق یخور،یکم صبر کن بعد چند تا قاشق دیگه بخور، اگه یهو با هم بخوری بدتره

مویز خوبه

من لبنیات میتونستم بخورم

سر خود هیچ قرصی نخور مخصوصا آهن

من ۹ ماه این وضع بودم،حتی قرصم نمیاونستم بخورم راه کار: زیاد غذا نخور،در حد دوتا قاشق یخور،یکم صبر ...

ممنونم اره الان یکم خوردم بهتر شدم مرسی واقن