2777
2789

ینی چطوری شدی توضیح بده

منم حال روحیم خوب نیس

خیلی زود و با شدت زیاد عصبی میشم دست خودم نیس

همشم استرس دارم

احساس افسردگی هم دارم🙁😔

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بعد زایمان

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
ینی چطوری شدی توضیح بده منم حال روحیم خوب نیس خیلی زود و با شدت زیاد عصبی میشم دست خودم نیس هم ...

همینی که گفتی ...دلشوره کاملا بی دلیل تنگی نفس تپش و گریه کرردن

همینی که گفتی ...دلشوره کاملا بی دلیل تنگی نفس تپش و گریه کرردن

کاش واسه منم بی دلیل بود.امروز رفتم دکتر گفت تپش قلب گرفتی قرص برام تحویز کرد گفت استرس و اضطرابم واست خوب نیس.اما مگه مادرشوهرم میزاره آرامش داشته باشم

کاش واسه منم بی دلیل بود.امروز رفتم دکتر گفت تپش قلب گرفتی قرص برام تحویز کرد گفت استرس و اضطرابم وا ...

وای فقط این مادرشوهرا رومخنا منم باهاش درگیرم ..تو هم بسپارش به خدا سعی کن با قرآن خوندن خودتو اروم کنی 

وای فقط این مادرشوهرا رومخنا منم باهاش درگیرم ..تو هم بسپارش به خدا سعی کن با قرآن خوندن خودتو اروم ...

متاسفانه توی یه ساختمونیم ،تمام مشکلات منم بخاطر اینه که حریم خصوصیم حفظ نمیشه.دائمم میاد تو خونم منم دیگه خسته شدم، وقتی میاد خونمون ضربان قلبم شدت میگیره