2777
2789

اینقدر تعارف؟؟؟

یه صلوات همینجوری بدین،اون دنیا نیاز میشه :)                                                                                                               اینجا اگه با نظرشون مخالفت کنی از نظر اونا افغانی هستی پس ببین و رد شو   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نیاورده پذیرایی نکرد ازم اصلا

پس اصول مهمان نوازی را بلد نیست

خودت بلند شو بدون تعارف یا خودت از یخچال بردار یا بهش بگو گشنمه یه چی بده بخورم 

🌹هرگز تسلیم نشوید، امروز سخت است و فردا سخت تر، اما پس فردا روز روشنی برای تان خواهد بود.💞 

🤣

من کلا توی این ۱۴ سال ده مرتبه هم خونه ش نرفتم 

ولی تا میرمم یه راست آشپزخونه 

چون اولین بار رفتم دیدم هیچی نمیاره 

منم یادگرفتم پررو باشم دیگه 

میرم چای میریزم میوه میارم با شوهرم میخوریم 

غذام عین خونه خودم درست میکنم 

بخوای بشینی همینه دیگه 

مهمون نیستی که خونه مادرشوهر

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...