2777
2789
عنوان

تعبیر خواب اسم بچه

4093 بازدید | 21 پست

خواب دیدم پدرشوهرم یه پسر بچه نوزاد میاره میده به من و اسمشو ازم میپرسه و من میگم محمد! 

کسی میتونه این خواب رو تعبیر کنه؟

اینو هم اضافه کنم که ممکنه درمورد اینکه کی اسم بچه رو میپرسه اشتباه کرده باشم،یعنی ممکنه من اسم رو پرسیده باشم و پدرشوهرم گفته باشه محمد!

ولی فکر کنم پدرشوهرم پرسید!

اللهم عجل لولیک الفرج🌹خدایا شکرت که ایران به دنیا اومدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر خواهرم خواب دیده بود یه پسر دارن اسمش رو گذاشتن مجتبی

خواهرم بهش نگفته بود که پیش خودش ندر کرده پسردار بشه بزاره مجتبی (به نیت امام حسن مجتبی علیه السلام)

ماهم نفهمیدیم تعبیرش چیه

این کاربری به شخص دیگه ای واگذار شده حاجت بزرگی دارم که تمام زندگیمه اگه لطفی کنین و یه صلوات بفرستین ممنون تون میشم   

اگر نیت کنین که اسم بچه تون رو بزارید محمد 

( به نیت پیامبر اکرم )  بچه پسر میشه 

چون با شرط اسم بهتون پسر دادن 

گرفتن کمربند طلا یا فرزند پسر ، دال بر این هست که دیر دار میشین به شرط اسم امامی 

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️

منم زمستون خواب دیدم یکی بهم میگه یه پسر باردار میشی اسمشو بزار محمد🥺

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
اگر نیت کنین که اسم بچه تون رو بزارید محمد  ( به نیت پیامبر اکرم )  بچه پسر میشه  چ ...

آخه من این خواب رو خیلی وقت پیش دیدم ولی هنوز باردار نشدم،اتفاقا نیتم هم همینه که اگر پسر شد اسمش رو بذارم محمد! اینکه هنوز باردار نشدم ذهنمو درگیر کرده،با خودم گفتم شاید تعبیر دیگه ای داشته

شوهر خواهرم خواب دیده بود یه پسر دارن اسمش رو گذاشتن مجتبی خواهرم بهش نگفته بود که پیش خودش ندر کرد ...

پسردار نشدن؟

اگر نیت کنین که اسم بچه تون رو بزارید محمد  ( به نیت پیامبر اکرم )  بچه پسر میشه  چ ...

عزیزم یه سوال 

من بارداری اولم نیت کرده بودم اگه پسر شد محمد میزارم ولی بچم دختر شد 

الان باردارم و بچم پسره بنظرتون الانم باید محمد بزارم ،؟؟من سر این بارداری اصلا نیت نکردم و گفتم خدا هرچی میده فقط سلامت بده

یا اسم دیگه بزارم اشکال نداره ؟؟

عزیزم یه سوال  من بارداری اولم نیت کرده بودم اگه پسر شد محمد میزارم ولی بچم دختر شد  الا ...

نیت تون رو انجام بدین 

چون نیت داشتین در صورت بارداری پسر بزارید محمد 

چون این نیت شما بوده که اسم بچه تون رو بزارید محمد اما طی بارداری اول قرار نبوده پسر دار بشین چون مصلحت نبوده 

اما الان پسر دارید ، پس احقاق نیت کنین 

مثل پدر محمد تقی بهجت که نیت کرد اسم اولین  پسرش رو بزاره محمد تقی اما چند پسر زنش آورد و نیت خودش یادش رفت 

موقعی که همسرش آیت الله بهجت رو باردار بود نیت خودش یادش اومد 

و به نیتش وفای عهد کرد 

شما هم پسر دار شدن حکمت اولین بارداری تون نبوده 

و الان دومین بارداری پسر داری 

پس ادای نیت کن

مرد با غیرت من تُ باشی با تو بودن خوب است ، نمی‌دانی چه کیفی دارن برای تو خانوم بودن ♥️