بچه ها من دیروز دکتر بودم واسه بارداری دکترم گفت برو عکس رنگی گفت روز ۶ یا ۷ پریودیت برو واسه عکس رنگی الان حساب کردم دیدم روز پنجشنبه میشه ۶ پریودیم که عید قربانه تعطیلیه روز ۷ پریودیمم که جمعس چیکار کنم به نظرتوووون؟؟میشه روز ۵ پریودیم برم که روز چهارشنبس باز یا روز ۸ پریودیم که شنبه هست برم اون دو روز تعطیلیه اخه ؟؟
آیدی خانم دکتر محمدی رو اگر حواستید بگید تا بدمتونخانم دکتر آیناز محمدی دوست صمیمی من هستن و این کاربری ایشونه ک دست منه کاری داشتید پیامشون بدید جواب میدن اگر مشکلتون حاد باشه کامل تحت نظرشونید و چون مشکلتون حاده ماهیانه یک هزینه کم ویزیت میشه ک آنلاینه ک هم تماس تصویری هم تماس تلفتی و هم پیامی ویزیت میشید ک انتخاب خودتونه اگر هم ک شیرازی هستید برید مطبشون
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۲ ساله اقدامم نه خودم نه همسر مشکلی نداریم پارسال ۳ ماه رفتم دکتر با امپول قرص هر سه ماه فولیکول های خوبی داشتم یه ماه که انقدر خوب بود یکی ۲۱ یکی ۱۷ که دکترم گفت دوقلو میشه ولی نشد نمیدونم چرا الان دکترم میگه برو عکس رنگی شاید لوله هات گرفتگی داره یا بستس
دعا کن واسع منم که لوله ها باز باشن فقط یکم گرفتگی یا بقول هود دکتر لخته خون باشه رفع بشه با همین کار حوصله ای وی اف کردن اینا رو ندارم واقعا میترسم دعا کن مشکل همین گرفتگی باشه و همین ماه منم باردار بشم