یه اندام خوشگل از نظر شما چه ویژگی هایی داره؟چه اندام و هیکلی میپسندید؟اگه میتونید عکس بزارید یا توصیف کنید. یا از بین سلبریتیا یا افراد معروف هستن اسماشون بگید
بازوی ورزشکاری گنده نیست. فرم داره. بازوی گنده برای آدمهای شل و خیلی چاقه. چقدر هم زشته اه
منظورم همون ورزشکاریه که عضله ها زدن بیرون
میدونی چرا ورزش میکنم ؟ چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی... نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش .... و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
من باسن و سینه دارم کمرم باریکه ساعت شنی ولی متاسفاته همسرم توپر دوس داره😔
منم دقیقاً اندامم همینه ولی شوهرم چاق دوست داره و هر روز بهم میگه اندامت زشته خانواده شوهرم فوق العاده خیلیی خیلللی زیاد چاقن اونم دوست داره چاق بابت این موضوع خیلی ناراحتم و حتئ گاهی وقتها فکر میکنم طلاقم رو بگیرم چون سر این موضوع ب دعوا میکشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من اینطوری نیست مثلا شما میگید سینه افتاده خب خیلیا بعد زایمان شیرده سینه شون ا ...
یعنی بعد شیردهی با ورزش میشه سینه هارو خوشفرم کرد؟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟
جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟