2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خشک می‌کنه جوشو ولی یه نفر تو همینجا گفته بود من زینک اکسید زده خوب بود همه جوشاش رفت ولی بعدش جوشای بزرگ بزرگو دردناک زده بود دکتر بهش گفته بود قطعش کنه و یه فوم مخصوص صورتشو داده بود خوب شده بود بنظرم زیاد استفاده نکنید 

خشک می‌کنه جوشو ولی یه نفر تو همینجا گفته بود من زینک اکسید زده خوب بود همه جوشاش رفت ولی بعدش جوشای ...

ممنون عزیزم

زیادم استفاده نکردم دوبار بیشتر استفاده نکردم،راهی نیس که نرفته باشم دیگه😂

ولی دختر خاله من خیلی جوش داشت و لک زیاد آدم نمی‌توانست صورتشو نگا کنه رفتش یه دکتر طب سنتی که میبد هستش به پک دست ساز داد 

کرم،تونر،صابون،یه ماسک گیاهی بود که خودش با آب قاطی میکرد میزد و در عرض دو هفته رفت که رفت ولی موقع پریودی یکی دوتا میزنم روز دوم پریودی می‌ره صورتش صاف صاف شد تبلیغ نمیکنم منم تابستون قراره برم با عکس هم کارتون را میندازه  دختر خالم عکس داد 

فقط روی دوتا گونم،درحد پنج شیش تا ولی بزرگ بودن

اها جوشای من زیادن ولی ریز تو پریودی جوشا برآمده میزنم خیلیییی بد این دکتر طب سنتی رو که گفتم عکس لک جوشاتم بدی پکشو میده ولی اصلا عوارض نداره 

عمه من ۲۵ سالشه هنوز جوش داشت رفت متخصص زیر نظر پزشک یکی دوسال راکوتان خودرو جوشاش رفت ولی جای جوشاش بد چاله شده و کلی عوارضم داشت براش کبد داغون شد دختر خالم دوماه با طب سنتی رفت خوب شد ولی هفته اول جوشاش ریخ بیرون حتی بالای لبش ولی هفته دوم رف

اها جوشای من زیادن ولی ریز تو پریودی جوشا برآمده میزنم خیلیییی بد این دکتر طب سنتی رو که گفتم عکس لک ...

اره خب طب سنتی خیلی بهتر از داروهای شیمیایی هست،حداقل عوارض نداره اگرم دیر اثر کنه