2777
2789

میشه بخونین و راهنمایی کنین

مربی کلاسی که میرم بخاطر اینکه یکبار چیزی که اشتباه گفت بود رو بهش گفتم که خانم فلانی من این قسمت یقه مردانه رو که توضیح دادین متوجه نشدم و یقه یکی از پیراهن های همسرم بردم گفتم الگویی که من‌میکشم مث این نمیشه میشه شما برام یه الگو بکشین(توجه کنین که الگو و دوخت یقه رو اشتباه گفته و من دقیقا عین جملات بالا بهش گفتم)

حالا چون خودش بلد نبود و نمیدونست چیکار کنه شروع کرد به اینکه نخیر خانم این پیراهن شما بازاریه ، کنار خیابون میفروشن. خیلی بهم برخورد و ناراحت شدم

دیروز هم من شیرینی خریدم بردم کلاس تعارف که کردم برگشت گفت شیرینیشم‌مث خودش ریز میزه است

حالا من قدم ۱۶۵ و وزنم حدود۶۰ 😐

ایشون خودشون قد حدود ۱۵۰ با وزن حدود ۱۰۰(قصد توهین به ایشون یا کسی رو ندارم لطفا سوتفاهم‌نشه و ناراحت نشین)

نمیدونم چرا دیروز جوابشو ندادم

خیلی به شخصیتم برخورده دوباره داره به من توهین میکنه

سن و سالشم بالاست همسن مادرمه واقعا اون لحظه زبونم قفل میشه جوابشو بدم

به نظرتون باید جوابشو میدادم

یا اینکه الان بهش زنگ بزنم و چیزی بگم

خیلی از دیشب دارم خودخوری میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی راحت دیگه کلاس ایشون نرو مگه نربی قحطه عزیزم؟😶

اخه کل شهریه رو گرفته الانم اخر کلاسشه نرم باز خودم ضرر کردم

میگم بهش زنگ بزنم بگم اگه چیزی بهت نگفتم توی جمع احترام سنتو داشتم؟

اولا ک پیرهن پبرهنه الگوی بازاری غیر بازاری نداره. اونو ک الکی گفته. شیرینی هم نبر . اگ میتونی اموزش ...

بقیه خانوما گفتن عصرونه ببریم گفتم زشته من دست خالی برم

الان بهش زنگ بزنم چیزی بگم؟

اخه کل شهریه رو گرفته الانم اخر کلاسشه نرم باز خودم ضرر کردم میگم بهش زنگ بزنم بگم اگه چیزی بهت نگف ...

آها پس برو

نه زنگ نزن ولی از این به بعد اگه چیزی گفت همون موقع جوابش بده

احسنت
بنظرم شما مربیت رو عوض کن  پایین آوردن شخصیته که با همچین آدمی وارد بحث بشید

من اصلااااا اهل توهین کردن نیستم اصلام بلد نیستم متلک بندازم

بخاطر اینه نتونستم جوابشو بدم

من اصلااااا اهل توهین کردن نیستم اصلام بلد نیستم متلک بندازم بخاطر اینه نتونستم جوابشو بدم

خب تا آخر کلاس رو برید 

شما فقط به علم اون زن درمورد خیاطی نیاز دارید 

لطفا خودتون رو درگیر حاشیه نکنید 

زندگی فقط ۱۰۰ سال اولش سخته 

عزیزم من خودم دیپلم طراحی و دوخت لباس دارم. 

و اینکه دوخت بازاری و تولیدی با دوخت مزون فرق داره. اگر به شما روش متریک آموزش میدن که بیشتر برای مزون دوزی و خیلی دقیق تره با روش مولر که اکثرا بازاری ها با اون روش الگوکشی میکنن متفاوت هستش. 

در ضمن به نظر من اگر کسی بهم بگه ریزه میزه بدم نمیاد اتفاقا خندمم میگیره.اون باتوجه به وزن بالای خودش گفته که شما ریزه میزه ای از نظرش. 

شاید لحنش یا رفتارهایی که قبلا کرده باعث شده فکر کنی با منظور و توهین این حرفو زده. در هر صورت اگر میبینی داری اذیت میشی قید شهریه روهم بزن و برو جای دیگه. اما هرجا بری وضع همینه قرار نیست همه آدما بر میل تو رفتار کنن و دوستت داشته باشن 

دیگه زن مهرداد نیستم💔