اگه توی دوران آشنایی هستی و میخواید از روی رفتار طرفتون اون رو بشناسید اینا رو جدی بگیرید...
من عاشق یکی شدم و قصدمن ازدواج بود؛ خود ساخته بود و از بچگی روی پای خودش وایساده بود و هزارتومنم از باباش نگرفته بود گفتم این خود مرد زندگیه...
منم یه دختر ساده وقتی دیدم منو به خانوادش معرفی کرد گفتم حتماااا قصدش جدیه دیگه ...
چند سال اول وضع مالیش اوکی نبود و بیشتر من خرج میکردم و هروقت میخواست پول قرض میدادم بهش ؛میگفتم عیبی نداره وقتی نداره دلیل نمیشه خسیس باشه ... بعدا فهمیدم خسیسه پنج سال باهم بودیم کلاااا یه بار تولد گرفت برام فقط دوبار کادو ولنتاین و یه بار سالگرد داد(ولی من هرساللل تولدش؛سالگرد رابطه؛ولنتاین؛روز مرد؛روز مهندس ؛و.....) در ضمن تا پول دستم میومد میگرفت چون میخواست وابسته بهش باشم و چشمم ب دستش باشه کی بهم میدش...
میدیدم با خانوادش و مامانش دعوا میکنه و قهر میکنه مثلا سر اینکه ازش سوال میپرسید راجب کارش و...بعدا فهمیدم ادم پنهون کاریه و همون کارا رو با خودم میکرد
میدیدم میریم بیرون میگفتم کرانچی بگیر میرفت پفک میخرید ....بعدا دیدم اصلا نظر من براش مهم نیست و حرف حرف خودشه همیشه
میدیدم زود عصبی میشه ولی جدی نگرفتم گفتم فکرش درگیره...بعدا دیدم سر همهههه چیز دعوا درست میکنه و فحش میده و کلا توی ذاتشه....
وقتی عصبی میشد میگفت اگه الان پیشم بودی ادمت میکردم حساب کار دستت بیاد و ...شک ندارم ازدواج هم میکردم کتکم میزد
میدیدم به باباش اهمیتی نمیداد... بعدا فهمیدم ذاتا خود بزرگ بینه و کوچیکتری بزرگتری حرمت و احترام سرش نمیشه....
میدیدم میگفت هرجا میری باید بهم بگی فکر میکردم از سر دوست داشتنه....بعدا فهمیدم کنترلگره و چندیننن بار وقتی با دوستام رفتم بیرون و قبلش اجازه نگرفتم با داد و دعوا مجبورم کرد برگردم و منو کوچیک کرد پیششون
خودش با همکاراش که دختر بودن صمیمی حرف میزد و میگفت و میخندید....اما سر اینکه توی اینستا به همکلاسیم که پسر بود درخواست دادم کلی دعوا کرد و تهمت زد بهم که کارم خیانته و...
عکسشو با دختر تو گوشیش دیدم ولی قیافه هاشون معلوم نبود از غذاشون عکس گرفته بودن ولی لباس خودش بود زیر بار نرفت گفت گوشیم دست دوستم بوده من نیستم....منی که هیچی نکرده بودم بخاطر اینکه قبللل از اون با یکی دوست معمولی بودم بهم تهمت خیانت میزد همیشه در صورتی که خودش هم قبل من با یکی دیگه بود...
خداروشکر بعد چندسال تونستم باهاش تموم کنم...
هر رفتار کوچیکی رو دید جدی بگیرید همون رفتار بعدا خودشو جدی تر نشون میده...