2777
2789

و انققق خوشحالم همین بچه یک سال دادن دستم بغلش کردم و تو راه همش تو فکر بودم ک براش از کجا لباس بخرم و چ مدل لباس بخرم خیلی خوشحال بودم ک بچه به من رسیده بنظر شما تعبیرش تو دنیا واقعی میتونه به بارداری من ربط داشته یاش خدا کنه من باردار بشم و خوابم حقیقت باش من باید ۳ خرداد پریود میشدم هنوز نشدم بی بی چک های یونی منفی ازمایش میترسم بخورخ ت. ذوقم.و باردار نباشم 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تعبیرش اینه باردار نمیشی و تهش بچه از پرورشگاه میاری

اگه باردار نشم هم مشکلی نیست بچه از پروشگاه هم به من برسه من خیلییییی خوشحال مبسم من فقط میخوام مادر بشم چ خودم باردار بشم چ از پروشگاه چه یکی بچشو به من بده ولی من شرایط بچه از پروشگاه ندارم ن ملکی دارم ک به اسمش بزنم ن چیزی 

خانما دعا کنید من باردار بشم و همسرم با من خوش اخلاق بشه آمین ان شا الله همتون به مراد دلتون برسید 
خانمي كلان خواب ميگن به خوبي تعبير كنيد ببخشيد چه بي پروا جواب دادين ميگفتي انشالله باردار ميشي يك ب ...

مرسی عزیزم ک قلبت انق پاک ان شا الله که باردار بشم اگه از پروشگاه هم بک بچه به من برسه من خیلییییی خوشحال مبسم خدا کنه فقط مادر بسم چه از پرورشگاه چ خودم ولی شرایط بچه از پرورشگاه ندارم نه ملکی دارم ک به نامش بزنیم ن چیزی 

چه بی رحم 

عزیزم شما خیلی مهربونی ،ولی اگه از پروشگاه هم به من بچه برسه و من بشم مادر خیلیییی خوشحال میشم که یک بچه بی پناه محبت و عشق مادری بدم اینکه خیلییی خوبه خداکنه از پروشگاه برسه ولی من شرایط پروشگاه ندارم چونه نه ملکی دارم ب اسمش بزنم ن چیزی 

انشالله زود زود مادر ميشي دو قلو 

مرسی مهربون ان شا الله خداوند پاک بچه های شمارو حفظ کنه و توی زندگی همیسه ارامش داشته باشی گلم 

اره انشالله خیره

ان شا الله پسر شما سالم بدنیا بیاد و فرزند صالحی باشه 

ان شا الله پسر شما سالم بدنیا بیاد و فرزند صالحی باشه 

قربونت عزیزم 

انشالله به زودی نی نی بیاد شکمت خوشحال بشی

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖