به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این گروه نائبان صلواتی هست به خانم خادم الزهرا پیام بدین عزیزم.تو تلگرام عضویتشون بیشتره
اینا قیمتشون مناسب تر از شاگرد آیت الله حق شناس هست.
میخوای کانال شاگرد ایت الله حق شنایم بدم؟
به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
https://eitaa.com/joinchat/1988362251C0648153292 این گروه نائبان صلواتی هست به خانم خادم الزهرا پیا ...
چقد میگیرن میدوتین
روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭 😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤
ولی اگه شرایطشو دارین خودتون بگیرین حال و هوای عجیب و قشنگی داره😍🥺
هر چند نائبم بگیرین باید خودتونم رعایت کنین
فک کنم نایبان صلواتی ۵۰۰ باشه. شاگرد آیت الله ۹۰۰ اینا. ولی اگه شرایطشو دارین خودتون بگیرین حال و ...
ممنونم جانم
روز محشر به خدا خواهم گفت ان که از من تو گرفتی همه ی جانم بود... لعنت ب ۱۰ مهر لعنت ب ماشینی ک مادرمو ازم گرفت...گر قیامت قصه باشد من کجا جویم تو را؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 😭😭 لعنت به ۸ تیر که داداش ارمانمو ازم گرفت😭 😭😭 دلتنگتونم... خدایاااا منم ببر دیگه😭😭😭😭 سخت است دیدار برود به قیامت😭🖤
تورو خدا ازینجا نایب نگیر.من این خانم رو میشناسم با کاربری های متفاوت هی تبلیغ میکنه