2777
2789
عنوان

به روی شوهرم بیارم یا نه؟

700 بازدید | 48 پست

سلام ، بچه ها من بدن خیلی پرمویی دارم ، الان هم شیردهی هستم نمیتونم برم لیزر، صورتم رو اصلاح نکرده بودم ارایشگاه خودم چندبار بند انداختم و خب حجم زیادی مو زیرپوستی شد ، رفتم ارایشگاه پنج شنبه واسم اوکی کرد ولی یکم پوستم رد انداخت و ... ولی خیلی زشت نبود ،دیروز شوهرم صورتش رو نزدیک صورتم نگه داشته بود و گفت خیلی بد شده شبیه سوسمار شدی ( یه همچین چیزی) واقعا ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم ، الان میخوام بهش بگم و تو خودم نریزم ، به نظرتون اصلا بهش بگم یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چنتا از عیب هاش رو بهش بگو که فک نکنه فقط تو ایراد داری.

فداتشم من دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻

لینک پرسشنامه👇🏻

https://survey.porsline.ir/s/16opWXZQ

من بودم می گفتم تازه شدم شبیه تو یا یجا تلافی می کردم

حق نداره با حرفاش خردت کنه 

البته درستش اینه که منطقی صحبت کنی و شرمندش کنی که داری تنهایی بچه داری میکنی و اون جای کمک توقعات بیجا داره 

من معمولا جواب ریپلای نمیدم ، چون شما به دنبال جواب نیستید 🙏🙏🙏

الان که گذشته همون موقع یه چیزی میگفتی خب .

الان اگه خواستی بگی خیلی آروم و منطقی بگو فلان حرفت اذیتم کرد ناراحت شدم دعوا نکن . 

نمبدونما از یه طرفم میفهمه میشه نقطه ضعفت دستت بعد با همینا اذیتت میکنه شایدم کلا منظوری نداشته

اقا اصن نمیدونم 😂

بنظرم بروش نیار واسه خودت بهتره که ضعف نشون ندی و اینکه دوباره یادآوری نکنی.توی خودتم نریز اگه رو شوهرت شناخت داری و میدونی همینجوری یه چیزی از دهنش پریده اصلا دیگه یادآوری نکن و فراموش کن این قضییه رو.اگه دوباره گفتش بگو درسته واسه بارداری و شیردهی یکم بهم ریختم اما عوضش واست یه نی نی خوشگل بدنیا اوردمو بزودی همون خوشگل خانوم سابق میشم

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

مردا همینن اصلا درک ندارن منم وضعیتم مشابه توعه شوهرم هم توقع انچنانی داره دوست داره مثل قبل باشم اخ ...

دقیقا، همش میره تفریح و اینور اونور دوست داره همه چی مرتب باشه ، ولی من نمیکشم دیگه