سلام ، بچه ها من بدن خیلی پرمویی دارم ، الان هم شیردهی هستم نمیتونم برم لیزر، صورتم رو اصلاح نکرده بودم ارایشگاه خودم چندبار بند انداختم و خب حجم زیادی مو زیرپوستی شد ، رفتم ارایشگاه پنج شنبه واسم اوکی کرد ولی یکم پوستم رد انداخت و ... ولی خیلی زشت نبود ،دیروز شوهرم صورتش رو نزدیک صورتم نگه داشته بود و گفت خیلی بد شده شبیه سوسمار شدی ( یه همچین چیزی) واقعا ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم ، الان میخوام بهش بگم و تو خودم نریزم ، به نظرتون اصلا بهش بگم یا نه؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بنظرم بروش نیار واسه خودت بهتره که ضعف نشون ندی و اینکه دوباره یادآوری نکنی.توی خودتم نریز اگه رو شوهرت شناخت داری و میدونی همینجوری یه چیزی از دهنش پریده اصلا دیگه یادآوری نکن و فراموش کن این قضییه رو.اگه دوباره گفتش بگو درسته واسه بارداری و شیردهی یکم بهم ریختم اما عوضش واست یه نی نی خوشگل بدنیا اوردمو بزودی همون خوشگل خانوم سابق میشم
به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲