2777
2789
عنوان

بعدازشیرگرفتن کودک بیایین

103 بازدید | 15 پست

سلام خانما سه روزه دخترمو ازشیر گرفتم به شدت بی اشتها شده تنهااب میخوره مدامم درحال ناله است 

خیلیم بداخلاق شده هرچی میگم فقط میگه نه وگریه میکنه دوسالشه واینم بگم شیرخشکی بود تاکی اینجوریه طبیعیه؟

خدایـا مرسی،کـه همیشـه هــــستی♡♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۲سالشه شیرخشکی بود شیرش رو قطع کردم عوضش زود زود آش آب آبگوشت اینا میدم تا سیر شه روزی یه لیوان شیر واس بچه لازمه شیر طبیعی میدم میخوره

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

من دخترم ۲سالشه شیرخشکی بود شیرش رو قطع کردم عوضش زود زود آش آب آبگوشت اینا میدم تا سیر شه روزی یه ل ...

الان این اشتها نداره چیکارکنم درصورتی ک قبلا همه چی میخورد😢

نمیخوره اصلا فقط وابسته شیشه بود دکترش گف کلا قطع کن

خب تو شیشه شیر بده(یا شیر پاستوریزه یا طبیعی) منم دخترم عاشق شیشه شیر هس میریزم تو اون میخوره! سخت‌گیری زیاد نمیکنم 

خدایا خیلی مشکل دارم کمکم کن، کاش امسال هدف‌هایی که دارم همشون تیک بخورن۱۴۰۴/۴/۳۰

الان این اشتها نداره چیکارکنم درصورتی ک قبلا همه چی میخورد😢

اخه تازه شروع کردی طبیعیه من نزدیکه ۲ماهه از شیرخشک جداش کردم گهگاهی غذا میخوره گهگاهی نمیخوره لاغر هم شده! نگران نباش به مرور زمان عادت میکنه و مجبور میشه غذا بخوره

باید یه چیزی جایگزین میکردی.پسر منم همینطور بود من چند روز زودتر شیر گاو رو بانبات میجوشوندم و شبا موقع خوابش توشیشه بهش میدادم وقتی شیر خودم و شیر خشک قطع شد اذیت نشد به اون صورت والان به شدت به شیر گاو وغذا وابسته است..شیر گاو با نبات رو موقع خواب توشیشه بهش بده هم خسته است هم گرسنه میخوره و کم کم عادت میکنه

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...
باید یه چیزی جایگزین میکردی.پسر منم همینطور بود من چند روز زودتر شیر گاو رو بانبات میجوشوندم و شبا م ...

بخدا نمیخوره اصلا کردم تولیوان توهمه چی عذاب وجدان ولم نمیکنه میگم دوباره بهش بدم شوهرم میگه روح وروان بچه بازی نکن

بخدا نمیخوره اصلا کردم تولیوان توهمه چی عذاب وجدان ولم نمیکنه میگم دوباره بهش بدم شوهرم میگه روح ورو ...

راست میگه بیشتر اذیت میشه..بذار حسابی خسته و گرسنه بشه بعد شیشه رو آماده کن شیرین باشه حتما شیرش بعد بذارش رو پات لالایی کن و شیشه رو بذار دهنش ممکنه پس بزنه ولی به زور نگه دار تو دهنش یه کم که بخوره دیگه راحت میشی..این که میگمو تجربه کردما الکی حرف نمیزنم

بعضیا میفهمن نفهمن ولی نمیفهمن که ما میفهمیم نفهمن اینا دیگه واقعا اَمَن یُجیب ...لازمن..برای شفای تمام مریضها روحی روانی وجسمی صلوات...

شیر گاو هم خیلی مقوی هم به شدت خواب آوره و خوابش سنگین میشه