2777
2789
عنوان

بلاکم کرد😐

449 بازدید | 23 پست

من یه اخلاق بد دارم هی سعی میکنم ها درستش کنم تقریبا هم یکم بهتر شدم پیام و میبینم ولی یادم میره جواب بدم معمولا پیام های زیادی بهم میاد همه رو میبینم یادم میره قبلی ها رو جواب بدم دیروز هم به طرز وحشتناکی حالم خوب نبود با دوستم حرف زدیم بعد من مهمون داشتیم این پیام داد که حالت چطوره منم فقط سین زدم گفتم صب جوابش و میدم الان گفتم بهش زنگ بزنم دیدم بلاکم کرده هم از واتساپ هم از شاد از همه جا 😐😐😐

تقصیر من بود؟ واقعا اگه تقصیر من بود برم ازش معذرت بخوام ولی حس میکنم زیادی واکنش داده

دوستان کاربری دست دو نفره من و خواهرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم واقعا بهش بر می‌خوره حق داره اما بلاک یکم زیادیه من خودم باشم کلا ری اکت نمیدم و دیگه ارتباط نمیگیرم با طرف

اما خب دوست توهم اینطوری نشون داده 

به نظرم بهش پیام بده چون من خودمم بارها شده اشتباه متوجه بشم و بعد خود دوستم اومده توضیح داده که فلان اتفاق افتاده و نتونستم جواب بدم

گنگ اونیه که رو پا خودشه .
این رفتار ها منو هم عصبی میکنه به دوستت حق میدم یه نوع بی احترامیه

تقصیر منه یعنی زیادی واکنش نداده؟ 

برم ازش معذرت خواهی کنم پس

چرا سین میزنی خو ؟ طرف فکر میکنه براش ارزش قائل نیستی اگر هم سین میزنی چقدر کار داره جواب دادنش واسه ...

نه بخدا چس کلاس اینا نمیزارم😂😂

دیروز واقعا حالم خوب نبود با مامانمم دعوا کرده بودم اومده بودم خونه مامانبزرگم اینجا هم مهمون بود دیدم پیام داده یه لحظه دیدم بعد صدام کردن رفتم کلا یادم رفت جواب بدم

تقصیر منه یعنی زیادی واکنش نداده؟  برم ازش معذرت خواهی کنم پس

واکنشش زیادی بوده راستش بلاک یکم بچگونس واسه چنین موضوعی راجب مقصر بودن شما هم اگه این رفتار رو بارها و بارها تکرار کردی احتمالا حساسش کردی و یه مقدار مقصری لازم به عذرخواهی انچنانی نیست فقط براش علت پاسخ ندادن رو توضیح بده و معمولی از دلش درار 

میتونستی بگی دستم بنده بعدن  پیام میدم یا سین نکنی منم بودم بهم بر میخورد

آره کاش میگفتم میرم ازش معذرت میخوام 

فهمیدم تقصیر منه ولی یکم زیادی نیست بلاکم کرد؟ در هر حال میرم معذرت خواهی

نه بخدا چس کلاس اینا نمیزارم😂😂 دیروز واقعا حالم خوب نبود با مامانمم دعوا کرده بودم اومده بودم خون ...

من ک باور نمیکنم ادم این چیزا رو محاله یادش بره مگر الزایمر داشته باشه تو همون چس کلاس میزاری 😐😂

واکنشش زیادی بوده راستش بلاک یکم بچگونس واسه چنین موضوعی راجب مقصر بودن شما هم اگه این رفتار رو باره ...

آخه بلاکم کرده از کجا برم توضیح بدم😂

ولی یه کاریش میکنم مرسی از راهنماییتون 

من حق و ب دوستت میدم عزیزم دوستم یا هرکس ديگه‌ای این حرکت و بزنه مث چی از چشم میفته و باهاش یا ی جنگ میکنم یا بلاک 

جواب ندادن و سین کردن اوج بیشوریه البته منظورم کلیه استارتر ن شما

'خوشبَختی' یَعنی : ‌بُـودنش بهترین 'شانسِ' زنـدگیتـه...♥️ ️