2777
2789
عنوان

شش ماهه باردارم بچه رو نمیخوام

11662 بازدید | 217 پست

شاید الان خیلیها جبهه بگیرین که گناه داره، کارما داره، چقدر بیرحمی اما خدا شاهده که خودم نمیدونم چکار کنم این بچه از کسیه که 3سال با هم بودیم قرار ازدواج داشتیم یک مساعلی رو شد که کلا منتفی شد حالا به دنیا بیاد تنها چه جوری بزرگش کنم تازه آبروم جلو بقیه میره هیچکس خبر نداره شکمم داره بزرگ میشه 😭اگه به دنیا بیاد جنایت بدتریه واسه خود بچه تا الان کمکم کنید واقعا نیاز دارم به کمکتون

یعنی ازدواج نکردی؟؟؟؟؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یادت افتاده؟ بچه ۶ماهرو چیکار میتونی بکنی جز اینکه دنیا بیاریش؟ زودتر فکر میکردی حداقل

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

شش ماه کامل شده دیگه کاری نمیتونی بکنی! تا موقع زایمان نمیتونی دور از همه باشی ؟ بعد دنیا آمدن تصمیم بگیر نگه داری یا سرپرستیشو بده به کسی که ...😐 بی رحمانه اس اما فکر کنم مجبوری دیگه

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

نمیدونم چی بگم اگه واقعیه کاش زودتر به فکر میفتادی نه الان 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

عضویتت بزار برسه لااقل ب ی ساعت بعد افکار مریضتو بزار اینجا

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎