2777
2789
عنوان

سلطان ترکیبات سمی خوردن فقط خودمم :)

| مشاهده متن کامل بحث + 8908 بازدید | 338 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

معده ات که ترکید بهت میگم سلطان 😐😐😐

ترکیده .خبر نداری 🥲😑😂 حس میکنم معده ندارم دیگه غذاها یه راست وارد روده میشن 🤦‍♀️😂

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

اونم ناشتا 😢😅

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

سمنو تو تابستون به تنهایی فیل رو از پا می ندازه

بسم الله الرحمن الرحیم 

الحمدلله رب العالمین 

الرحمن الرحیم 

.

.

.

به عزت و شرف لا اله الا الله 

هر گل که بیشتر به چمن می دهد صفا 

گلچین روزگار...

جانم؟

مثل این که نوشابه باعث هضم سمنو شده و متوفی وسط راه برگشت

من یه بار دوغ و نوشابه رو ریختم تو یه لیوان امتحان کردم

من دوغ و نوشابه رو تو ماه رمضون همراه با تخم مرغ و سیب زمینی سرخ کرده امتحان کردم .بعضیا اینجا یادشونه 😑🥲

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

برادرشوهرم زولبیا بادوغ میخورد میگفت زنداداش خیلی خوشمزست بیا یبارامتحان کن .ولی من ریسک نکردم تاحالا

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
ترکیده .خبر نداری 🥲😑😂 حس میکنم معده ندارم دیگه غذاها یه راست وارد روده میشن 🤦‍♀️😂

از شوخی گذشته ببین نخور 

اول اینکه باعث بو دادن دهنت میشه 

بعدم معده درد بعد ها می گیری از درد معده حتی خواب شبم نداری و حسرت یه غذای درست درمون به دلت می مونه

خدایا خودت پشت و پناهم باش
من دوغ و نوشابه رو تو ماه رمضون همراه با تخم مرغ و سیب زمینی سرخ کرده امتحان کردم .بعضیا اینجا یادشو ...

ایناخوبه

من ساعت5تن ماهی نجوشیده خوردم ببین زندم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣میشه اون تاپیک تن ماهی گزارش بزنی

خواهر من با این معده ی ترکیده باید برم دنبال تاپیک تن ماهیت بگردم آخه ؟🥲😑😂