خواب دیدم پدر بزرگم که فوت شده خیلی وقته اومد دندون مصنوعیشو داد به من من گذاشتمش دهنم گیر کرد گیر کرد در نمیومد کشیدم درش آوردم بعدش دیدم دوتا دندون جلوم زیرین ها لق اند بعدش دست زدم افتادن دستم
اینم بگما همون دوتا دندونم تو وافعیت درد دارن از شب
اگر تو واقعیت درد دارن خوابت صادقانه نیست و چون زیاد بهش فکر کردی این خوابو دیدی . و تعبیر نداره
ولی اگر واقعی لق نبودن باید بخاطر این خواب صدقه رد میکردی .
ان شاء الله خیره
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭
جدا خدا از دهنت بشنوه اخه میگن تعبیر بدی داره ترسیدم
مطمین باش چیزی نیست
منم چند سال پیش داخل دهنم آفت زده بود خیلی درد میکرد خواب دیدم دندون جلوم افتاده ،پریدم از خواب دیدم ازبس آفت دهنم درد گرفته دارم دندونامو به هم فشار میدم و این خواب دیدم بعدشم هیچ اتفاقی نیفتاد خدا رو شکر
تعبیر نداره دندونت درد می کنه این خوابو دیدی یادمه یکی از خانوادم بیمار بود یه دورانی همش خوابهای آشفته می دیدم ولی به هر حال یه صدقه ای بدید که صدقه دفع بلا است
برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار.. بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭