2777
2789

مادرشوهرم با شوهرم قهر بود منم که رفتم خونش محرم نداد با شکم گنده با اینکه دلم  مرغ سرخ کرده میخواست و بوش دیوونم کرده بود گذاشتم رفتم 17سال گذشته اما یادم نمیره .خودم تو خونم همه چیز بود اما بوی اون هنوزم دلمو آب می‌کنه.براش اصلا مهم نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییی خیلی حس بدیه منم یه سری نصفه شب از مهمونی اومدیم زیاد غذا نخورده بودم گشنم بود یکم عدس پلو داشتیم خونمون از ناهار مونده بودمامانم داغ کرد داد داداشم خورد ، داداشم از من کوچیک تره دلم انقدر میخواست منم یکم بخورم هنوزم یادمه

ولش کن،مادرشوهر منم دو سال پیش کباب رو گذاشت جلوی نوه اش،واسه من کوکو گذاشت،کلا رفتارش با من از روی حسادت و غرض ورزیه،منم نه میبخشم نه فراموش میکنم ولی ولش کردم به حال خودش،حیف از اعصابمون

چقدر ذهنتون دنبال مشکل میگرده  بعد ۱۷ سال رها کن بره

وای ویار حاملگی خیلی بده هیچ وقت یادت نمیره 

خدا نکنه بهش نرسی 

من حلوا میخواستم بهم نرسید الان هرچی میخورم اون مزه رو نمیدع

سلام من یادم نیست دیشب جی شام خوردم۱۷ سال پیش یادته؟؟؟

معلومه وقتی باپسرش قهره به زن پسرش هم محل نمیده

نبایدمیرفتیذ

چرا گذشته ها رونمیریزیددور الان مثلا۱۷ سال تو‌ذهنت نگه داشتی که چی بشه

مامانم اینا قبلا طبقه بالا خونه مامانبزرگم زندگی میکردن

مامانمم بارداره بوده اینام دیزی درست کرده بودن بوش پیچیده بود تو ساختمون ولی نکردن یه بشقاب بیارن برای مامانم

مامانم هنوز که هنوزه میگه تو دلم مونده

برای زن حامله ویارش خیلی مهمه ولی بعضیا متاسفانه شعور ندارن

تاریخ تیکرم تموم نشده به هدفم رسیدم😍خدایا شکرت      این حس خوبو برای همتون ارزو میکنم🥰                   دوست عزیزم میشه یه صلوات برام بفرستی تا بقیه کارامم درست شه؟🥺❤

عزیزم 17سال گذشته بزاربه حساب ندونم کاریش منم یباردلم شامی میخاست ویارم شدیدجاریم ندادگفتم به به چه بویی نگفت بیاحامله ای دوتادونه بخوربه دل نگرفتم گفتم نادون احمق وخسیسوبدجنس چکارش کنم مادرم که نبودجاریم بودازش توقعی نداشتم

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،