یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگر پزشکی و شاخه های اون رو دوست داره که خوب قطعا تجربی ،از همون سال دهم هم باید شروع کنه به تست زدن
موفق هم باشه گل دخترت
ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
حتما و حتما دقت کنید و استعدادها و علاقهها رو در نظر بگیرید بهش بگید از موانع نترسه واقعا بحث مهمی برای زندگیه...من فکر میکردم به انسانی علاقه ای ندارم و استعدادی هم در اون زمینه ندارم با گذشت زمان فهمیدم چقدر عاشق ادبیاتم و استعدادم در زمینه انسانیه اما دیگه پشیمونی سودی نداشت. حتما توجه کنید به تایپ شخصیتش و علاقه ها و استعدادها
خودش چی دوست داره؟ بهنظرم علاقه مهمتره. کلا کنکور چیز سختیه. مثلا این شکلی نیست که قبولی توی رشته هنر راحتتر باشه نسبت به رشته ریاضی، چون مثلا اگه یکی رتبه ۳۰۰ بیاره تو کنکور هنر ممکنه اصلا چیزی قبول نشه درست حسابی درحالی که رتبه ۳۰۰ ریاضی رتبه عالیایه اما ۳۰۰ آوردن هم سخته. اگه علاقه داشته باشه اون علاقه تحمل سختی رشته رو خوندن و کنکور دادن رو براش راحتتر میکنه و خودش خودجوش تلاش بیشتری میکنه.
Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "