2777
2789

پودر اینوفولیک خوردم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

من تنبلی تخمدان ضعیف دارم و مجردم ولی اینا چیزاییه ک شنیدم جوابه 

یکی اینکه ورزش کنی تا خونرسانی ب رحمت زیاد شه 

رحمتو گرم نگه داری 

حدود ۳ ماه قبل از اقدام باید رحمتو هر روز ماساژ بدی خصوصا با روغن سیاهدانه

و عناب هم برای تقویت رحم و تخمدان خیلی خوبه بخور 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم دارم میخورم همراه با اوابوست شما چندوقت خوردین؟؟؟

۲ماه خوردم عزیزم

1/11/11بهترین تاریخ عمرم بیبی چکم شب تولد امام جواد(ع)مثبت شد خدایا هزاران بار شکرت هیچ زنی در انتظار بچه نمونه و دامنش سبز بشه الهی آمین   1/12/1 صدای قلبشو شنیدم خدایاشکرت.2/1/6 سونو دادم دکتر گفت کاملا سالمی و گل دختری نفس مامان عاشقتم پرنسسم .گل دخترم ۲۷شهریور اومد بغلم،النای من عاشقتم دخترقشنگم

من پیاز درمانی کردم تاپیک اخرم زدم معجزه بارداریه

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

من با تنبلی تخمدان یه پسر چهارساله دارم و یه بارداری ناخواسته

نگران نباش باردار میشی،بچه اولم با چیزای سنتی و گیاهی باردار شدم اما الان میخوام اقدام کنم دکتر پودر اینوفولیک داده

در زندگیم سختی هایی را تحمل کردم که پیش ازواقعه گمان نداشتم بتوانم...حتی بعدها،باور نکردم که درآن ماجرا تاب آوردم.انسان خودش را نمیشناسد،خصوصا قدرت هایش را...
من تنبلی تخمدان ضعیف دارم و مجردم ولی اینا چیزاییه ک شنیدم جوابه  یکی اینکه ورزش کنی تا خونرسا ...

اخه این کاراهم کردم 

ورزش ک یه روز درمیون میرم باشگاه

روغن مالیم میکتم با روغن گل سرخ بعضی وقتام سیاهدونه

غذامم نمیگم صددرصد ولی۷۰ذرصد درست کردم😢

من مجردم و تنبلی دارم چقدر نگرانم برای آیندم  (: 

قدمات نارنجی پاییز من  🍂                                                   من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁
منم تنبلی تخمدان داشتم گویا استرس باعث ناباروریم بود علی رقم مصرف مکمل های تقویتی تخمک  باید ...

منم خیلی استرس دارم،استرسای الکی

ولی واقعا اخه چطور میشه بیخیال شد

هروقت رفتم سونو فولی بالغ نداشتم

هزارتا تقویتی و محرکم میخورم هرماه