2777
2789
عنوان

نظرتون در مورد این خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 2842 بازدید | 185 پست

ی ادم متوهم خود بزرگ بین ک از اون طرف برا معلمی داری میزنی تو سرت از اون طرف میایی میگی معلمی از ارایشگری پایین تره،  چقدر تناقض تو حرفات وجود داره البته اگ معنی تناقض متوجه بشی، طبل تو خالی صداش بیشتره،،  

یکم رو فرهنگ و ادبیاتت تجدید نظر کن،  

میشه برام دعا کنید هرچه زودتر عروسی کنم از اون عروسیایی ک ارزشو داشتم💙🥲
زمین روستا متری ۲۵۰ تومن هست  ۲۵۰۰۰*۲۵۰۰۰۰ =ببینم چند میشه بعد بگو

قیمت بالایی درست

ولی بنظرم همیشه آدم باید متواضع و خوش برخورد باشه حتی اگه کل دنیا رو داشته باشه

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو روستا زندگی میکنی؟! 😐 با این همه تحصیلات خانواده ات و سهمیه پدرت گفتم کمتر نیویورک نیسی لابد😂

لطفا درست حرف بزن خیلیا ک از ایران رفتن نیویورک از همین روستاها رفتن...مگ روستا چشه؟ با دعوای شما و اسی کار ندارم ولی روستا مگه چشه؟

خدا مرسی بخاطر فندقی ک تو دلم کاشتی  الهی ک دامن همه ی منتظرا سبز سبز بشه.
چون تو داری به شغلت مینازی و افتخار میکنی 

خدا شفا بده😁 من اصلا معلم نیستم ک بخام بنازم،  حرف حق تلخه نوش جونت

والا بنظرم خواستگار جالبی نیست  اینجا بچه ها خواستگاراشون اکثرا هولدینگ دارن  یا دکتر پو ...

وااا!!!...

مگه بچه‌ها همه تو یه سطح هستن که همسرانشون هم همه تو یه سطح باشن؟؟؟!!!

بعد اینهمه هم دارن از شوهرای داغونشون مینالن، پس کی‌اند؟

همه شوهراشون هلدینگ دارن؟؟؟ هما هیوندا؟؟؟!!!

ی ادم متوهم خود بزرگ بین ک از اون طرف برا معلمی داری میزنی تو سرت از اون طرف میایی میگی معلمی از ارا ...

معلمی شغل خوبی هست ولی برا یه خانم من آرایشگری رو ترجیح میدم 

برا مرد شغل دولتی فقط معلم خوبه برادرم کنکورشو خوب داد احتمالا قبول بشه و معلما کلا از ساعت ۱۲ به بعد بیکارن میخواهم بیاد کمکم که هم خودش یاد بگیره و پولدار بشه هم ....

لطفا درست حرف بزن خیلیا ک از ایران رفتن نیویورک از همین روستاها رفتن...مگ روستا چشه؟ با دعوای شما و ...

کسی نگفت مشکلی داره وقتیم شما تو تاپیک قبل نبودین و از صحبتای اقا خبر ندارین بهتره یک طرفه به قاضی نرید😉

تو روستا زندگی میکنی؟! 😐 با این همه تحصیلات خانواده ات و سهمیه پدرت گفتم کمتر نیویورک نیسی لابد😂

تو وضعیتت نوشتی عقده ای نباشیم

اما اینجوری حرف زدنت بوی عقده میده! 

من خودم توی شهرم اما همیشه میگم روستایی بودن ایرادی نداره

اگه به پدرا یا پدر بزرگاتون نگاه کنید همه روستازاده بودن

و این اصالت آدما رو نشون میده!

اینکه طرف نیویورک باشه یا یه روستای دور افتاده توی ایران نشون دهنده شخصیت و شعورش نیست! 

چون خیلیا از جمله شما توی شهر بزرگ شدن اما شخصیت ندارن و برعکس خیلیا روستازاده هستن اما شخصیت و شعور و انسانیت دارن لطفا حواستون به حرف زدنتون باشه با کلماتتون دل آدما رو نشکونین که اون دنیا باید جواب بدین

💔
معلمی شغل خوبی هست ولی برا یه خانم من آرایشگری رو ترجیح میدم  برا مرد شغل دولتی فقط معلم خوبه ...

ترجیح دادن شما فرق داره تا اینک بیایی بگی معلمی خیلی پایین تره بعدا بچه ها پیدا کنن خودت برا معلمی داری میزنی تو سرت به قول اون کاربر بحث گربه و گوشتع

تو وضعیتت نوشتی عقده ای نباشیم اما اینجوری حرف زدنت بوی عقده میده!  من خودم توی شهرم اما همیش ...

شما ک عقده نداری کجا حرف من گفته شده بود ک روستایی بده؟! 🤔

ترجیح دادن شما فرق داره تا اینک بیایی بگی معلمی خیلی پایین تره بعدا بچه ها پیدا کنن خودت برا معلمی د ...

من خودم برا داداشم میزنم تو سر 

اگه به جای کارت یکم فکر اقتصادی داشتی و دو تا سوله میزدی الان به جای چهار سال یک خونه 

سالی یک خونه میزدی