2777
2789
عنوان

درگيري هاي ذهني من

234 بازدید | 8 پست

سلام 

خلاصه وار ميگم همه چيو دوستاي گلم 

من شوهرم تك پسره با سه تا خواهر و به شدت بچه ننه و لوسه 

٤ساله ازدواج كردم و بچه ندارم 

شوهرم اصلا به فكر اينده نيست و حتي تن به هركاري هم نميده كه بره سركار ،دوس داره مغازه بزنه كه اونم پولشو نداره الان داره با ماشين باباي من اسنپ كار ميكنه و مستاجريم با ٦ميليون كرايه

اصلا اينده نگر نيست و اه نداره با ناله سودا كنه 

فقط و فقط نگاهش به دهن خانوادشه خصوصا مادرش 

اصلا تحت هيچ شرايطي نميتونه رو كوچكترين قول و حرفش وايسه 

تو جمع حرفاي چرت و پرت ميزنه در مورد همه جوري كه همه مسخرش ميكنن و تو فاميل من و خودش هيچكس قبولش نداره

اصلا در هيچ موردي از زندگي نظر من براش مهم نيست كه اتفاقا همه ميگن زنت منطقيه و راه درست ميگه بهت 

ولي اون همش به مادرش گوش ميده و هميشه توي همه تصميم ها شكست ميخوره

رابطه جنسيمون كه افتضاحه 

خيانتم چند بار كرده بهم 

چشم نداره ببينه يكي پيشرفت كرده چه خودش چه خانوادش 

فقط حرف خودشونو قبول دارن و منطق ندارن

و ....

هرچي هم ميگم بيا بريم مشاوره نمياد منم خسته شدم ديگه چقدر چشممو رو خواسته هام ببندم 

الان دارم به طلاق فكر ميكنم به نظرتون كاره درستيه؟

عاقلانه ترین کارتون این بوده بچه دار نشدید

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باید چشاتو وا میکردی انتخاب میکردی 

حالا که انتخاب کردی  باید صبر کنی 

خب هیچ زندگی بدون. مشکل نیست

حالا طلاق گرفتی بهتر میشه 

باید ساخت

ماهم که زندگی کردیم خیلی جاها ندید گرفتیم

خیلی جاها چشمامونو بستیم

به هر حال حتما حتما همسر شما یک نکات مثبتی داره که ننوشتی. 

همسر منم کمبودهایی داره منم کمبودهایی دارم 

ولی خوبیهای هم دو طرفمون داریم 

تمرین کنیم نیمه پر لیوان رو ببنیم و بر ای بهتر کردن زندگی تلاش کنیم. 

همین چیرا که شما داری حسرت یه عده‌ای هست. 

شکر گذار هرچه داری باش تا زندگی بازم بهت بده.

کمکش کن رشد کنه

بعدا ممنونت میشه

به نفع خودت تموم میشه

شما باید چشاتو وا میکردی انتخاب میکردی  حالا که انتخاب کردی  باید صبر کنی  خب هیچ ز ...

دقيقا يه زماني مغازه داشت من دو سال رفتم براش كار كردم بدون يه قرون پول تازه بهم تيكه هم مينداختن و در اخرم گفتن وظيفته،ازدواج من سنتي بود از روز اول گفتن خونه ميخريم كه نخريدن ،ضمن اينكه شوهرم روزاي اول انقدر خوب خودشو نشون داد كه الان بعد ٤سال صداي اعتراضم در اومده خانوادم ميگن باورمون نميشه اخه مگه ميشه

خيلي تحمل كردم بخدا خيلي چيزارو 

بابا خب منم ادمم كم ميارم ديگه

دقيقا يه زماني مغازه داشت من دو سال رفتم براش كار كردم بدون يه قرون پول تازه بهم تيكه هم مينداختن و ...

بهت حق میدم.  خودت واسه خودت کار کن. دستت جیب خودت باشه. دیگه اینکه مدتی به جسمت برس تا روحی سرحال بشی. زن باید مالی خودشو مستقل کنه.  درک میکنم سخته. من نزدیک شما نیستم. اکثر خانما بیش از حد واسه مرد مایه میذارن که درست نیست. ولی خب طلاقم راه چاره نیست

بهت حق میدم.  خودت واسه خودت کار کن. دستت جیب خودت باشه. دیگه اینکه مدتی به جسمت برس تا ر ...

بله حرف شما درسته اما سركار نرفتم بخاطر اينكه شوهرم همينجوريش درست حسابي سركار نميره ميترسم من برم اين ديگه به هواي من كلا نره سركار والا از اينو و خانوادش هيچي بعيد نيست