2777
2789
عنوان

درمان جوش هورمونی

309 بازدید | 10 پست

چندسالیه از دوران بلوغ صورتم جوش های بزرگ قرمز رنگ میزنه. یه مدتی راکوتان خوردم و لایه برداری انجام دادم درمان شد و ۵ سال بعد دوباره برگشت که بعدش مصادف شد با بارداری و شیردهی من

الان بچم ۷ ماهشه و شیر میدم. هنوز پریود نشدم و کیست هم دارم. و شدیدا جوش میزنم( هورمونیه) دارویی مجاز هست تو شیردهی بشه استفاده کرد؟

من شنیدم راکوتان نباید خورد برای هورمونی برو دکتر زنان 

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ربطی نداره کیست باشه نباشه من جوش میزنم اولین باره کیست دارم تو این چندسال نداشتم ولی بازم جوش م ...

اخه جوش هورمونی فرق داره 

اگه جوش معمولی میزنی شاید کبدت چربه یا شاید به بعضی چیزا حساسیت داری مثل گرمیجات

عزیزم خدا بچت رو واست نگه داره خیلی خوشحال شدم خدا بهت نی نی سالم داد من از طریق سرچ جمله توی گوگل تاپیکاتو خوندم واسه بچه اولت واقعا متاسف شدم و دلم شکست ولی خیلی خوشحال شدم دوباره مامان شدی الهی شکر 

فقط سه تا سوال دارم تحرک و تعداد و مورفولوژی همسرتون چند بود و اینکه نی نی عزیزت جنسیتش چیه 

سوم اینکه متاسفم که اینو میپرسم ممکنه ناراحت بشی ولی اون بچه اول که رفت پیش خدا قبل از تولد سوراخ قلبش تشخیص داده شده بود چون واقعا من شوک شدم خوندم تاپیکتو

عزیزم خدا بچت رو واست نگه داره خیلی خوشحال شدم خدا بهت نی نی سالم داد من از طریق سرچ جمله توی گوگل ت ...

سلام ممنونم

نه مشکل پسرم اصلا مشخص نشد. دوران بارداری اکوی قلب هم رفنه بودم و سالم بود. بعد از تولد افت اکسیژن داد که گفتن مشکل قلبی متاسفانه تا دکتر بیاد اکو کنه که ببینیم مشکل چیه عمرش به دنیا نبود

الان یه دختر ۱۱ ماهه دارم. دقیق یادم نیست اعداد ارقام آزمایش همسرم ولی فک کنم ۶۰ میلیون اسپرم باید باشه نرماله که همسرم کلا ۳ میلیون اسپرم داشت. کلا همه چیزشو ازمایشگاه در رده poor یعنی ناچیز زده بود

سلام ممنونم نه مشکل پسرم اصلا مشخص نشد. دوران بارداری اکوی قلب هم رفنه بودم و سالم بود. بعد از تولد ...

خیلی ممنون که جواب دادی خدا دخترت رو واست نگه دار زیر سایه شما و همسرتون