2777
2789
عنوان

منتظرم شما تاییدم کنییید

67 بازدید | 14 پست

بچه ها میخوام‌ موهامو پسرونه بزننننم بهم هم میاد 

ولی میترسه پشیمون شم از طرفی حسابی رو مخم رفته نمیتونم نکنم

فقط منتظرم یکی تاییدم کنه و برررم کوتااااه کنننم

خواهش میکنم کوتاه نکن الان من کچلم و تو حسرت موهامم هر شب خواب موهامو میبینم

اگه موهام دراومد دیگه هیچوقت کوتاش نمیکنم😞

آلوده ام به درد،درانتظارمرگ،اینگونه دلخراش،بعد از تو زنده ام🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو کوتاه کن بابا

باز بلند میشه 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

پشیمون میشی، نکن

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋                                                                           

برو کوتاه کن بابا هوا گرمه مو به درد نمیخوره تخمشو ک نمی‌خواد ملخ بخوره درمیاد باز .اگه دوست داری انجامش بده

✳️تو فقطقسمتی از من رو میشناسی 🧩، روان شناسی می گفت:بیمارانِ واقعی، هیچ وقت به ما مراجعه نمی کنند!مراجعینِ ما اکثرا کسانی هستند،که توسطِ این بیماران، بیمار شده‌اند…

ای وای پس با وسوسه ام چجوری کنار بیام

بیخیالش شو ،کوتاه کن ،نه در حد پسرانه

خلائی به شکل خداوند در قلب هر انسان وجود دارد و آن هرگز با هیچ چیز آفریده شده دیگری پر نمی گردد و آن فقط با خداوند پر می گردد.🦋