2777
2789
عنوان

تجربه من از کاشت ابرو

11504 بازدید | 67 پست

بچه ها سلام دیروز رفتم ابرو کاشتم روش fut

خیلی رازی ام و میگم ای کاش زودتر این کارو انجام میدادم ی چند ماهی پیگیر بودم هر کسی رو ک تو مترو خیابون ووو میدیدم از ابروهاش خوشم میومد پرسوجو میکردم تا اینکه 20روز قبل ی خانومی رو دیدم تو خیابون ابروهاش خیلی خیلی خیلی قشنگ شده بود خلاصه ازش شماره و آدرس پیجو گرفتم زنگ زدم قرار گذاشتم .

اول از همه ازت ی سری سوالات میپرسن در مورد اینکه مریضی خاصی نداری داروی خاصی مصرف نمیکنی چند سالته وووو غیره 

(من مجازی عکس ابرو و موهامو فرستادم)میتونین حضوری هم برید

خلاصه ی سری آزمایش ک شامل اچ ای وی 

و هپاتیت و تیرویئد و چند تا چیز دیگست و میفرسته شما میرید پیش دکتر عمومی و میگید این آزمایشارو برام بنویس

بعد از چند روز ک جواب آزمایش حاضر شد 

(از قبل )با کسی ک براتون کاشت ابرو انجام میده باید تاریخ حضورتون و هماهنگ کنید

خلاصه میرید اونجا برای کاشت پذیرش میشید جواب آزمایش و نشون میدین و بهتون دوتا برگه میده ک باید پرش کنید ک شامل اسم و ادرس و ووو

و اینکه اگر ابروتون ریخت و هر چی شد به اونا مربوط نیست باید امضاش کنید

اول از همه نباید آرایش داشته باشید چون واقعا نمیشه بعد کاشت صورتتون و بشورین یا دست بزنین بقیش و مینویسم

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

عكسم بذار

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس قبل وبعد میذاری؟

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

از خونه ک میاین نباید لباس تنگ بپوشین مثلا یقه اسکی مثلا مقنعه چون براتون خیلی سخته ب بعد کاشت به ابو و موهاتون آسیب میزنه

بعد ی لباس میدن ک بپوشی از همین بیمارستانیا

بعد باید بصورت دمر رو تخت دراز بکشی 

بهت چند تا آمپول بیحسی میزنند 4تا سوزن اول رو حس میکنی اما بقیش و متوجه نمیشی 

کلا تا جایی این کار ادامه داره ک اصلا هیچی متوجه نشی

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️