چرا شوهرم دوست داره من چاق بشم که زشت بشم ؟ من لاغری خیلی بهم میاد قدم بلنده خودم می دونم خیلی بهم میاد بعد این به زور جلومو گرفته نه می ذاره رژیم بگیره نه می ذاره عمل کنم پول عمل رو هم دارم دکتر خوب هم سراغ دارم حس می کنم می خواد من زشت باشم که یه وقت ترکش نکنم ۲۴ ساعت میگه من از چاقی ت خوشم میاد !!! بعد خودش رژیم می گیره هی وزن کم می کنه یه زمانی من ازش ۲۰ کیلو کمتر بودم الان داره به وزن من میرسه من دلم می خواد از شوهرم ظریف تر باشم چون زنم بعد این نمی دونم چه نقشه ای تو سرشه ؟! به خواهرمادرش هم که می رسه اونا رو تشویق می کنه لاغر کنن !!! هر وقت رژیم می گیرم تا بیست کیلو هم کم می کنم ولی تمام وقت دارم باهاش مبارزه می کنم و آخرش خسته میشم زمانی که نیاز دارم وزنمو نگه دارم این مدام منو وسوسه می کنه به خوردن حتی مانع ورزشم میشه ! تمام برنامه هامو به هم میزنه منو نابود کرده من باید چه کار کنم ؟
باورم نمیشه یه آدم می تونه تا به این حد خبیث باشه من همه ی زندگی م پای این و بچه بازی هاش سوخته تمام مدت به فکر سلامتی و آسایش اینم بعد اون مثه یه آدم مریض می خواد منو زشت کنه که از دستم نده چون می دونه خیلی دل سردم کرده با کاراش واقعن هم دلم نمی خواد باهاش ادامه بدم ولی ناچارا بسوز بساز باهاش می مونم و قصدم اینه تا زنده ام پیشش بمونم هر چند که خوشبخت نیستم نمی ذاره آرایش کنم مو رنگ کنم نمی ذاره سر کار برم با اینکه موقعیتشو دارم دوستامو ازم جدا کرده خونواده امو رم داده هیچ کسی از حالم خبر نداره هیچ وقت به نظرتون این چشه ؟
می خوام برم عمل لاغری کنم دیگه نجات پیدا کنم سلامتی م داره به خطر می افته کبد چرب و چربی خون و ... اینا رو هم می دونه و باز مانع م میشه مرگ من آرزوشه !!
چی از جون من می خواد به نظرتون ؟