2777
2789
عنوان

نامزدم

239 بازدید | 21 پست

خیلی دوسم داره نگرانمه نمیزاره ناراحت شم 

۹ماهه ک عقدیم قهر و اشتی مثل همه داشتیم 

و واقعااااا بیشتر از همه واسم ارزش قائله 

نمیدونم مامانم چرا اینطوری میکنه

هروقت سرچیزی بحثمون میشه که اصلا ب نامزدم و خانوادش مربوط نیست 

چپ میره راس میاد میگه اولشه 

میگه اون بدون اجازه مامانش اب نمیخوره 

میگه حالا میبینی اخرش کی واست میمونه 

میگه از وقتی شوهر کردی فکر میکنی پرنسسی 

نمیدونم چرا اینطوری میکنه

فردا میخوایم بریم شهرستان

من بخاطر کلاس زبانم ساز ناسازگاری زدم ولی گفتم باشه میام

امروز میگه دلت واسش تنگ میشه؟اولشه حالا بعدا ب حرفم میرسی

خداااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چه عجیب

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

😂😂😂😂😂😂اوخیی مامانت ناراحته ک میخای از پیشش بری

🤍من ز ایل سترگ بختیارم ، به کوروش میرسد ایل و تبارم ، همی دانم ک بختم بلند است ، که بخت یار منو من بختیارم🤍

عزییییییزم😍مامانت حس میکنه داره جگرگوشه اش رو از دست میده. حس اینکه به کسی جز خودش وابسته باشی اذیتش میکنه. گاه و بیگاه بغلش کن ،ببوس و بگو مامان هیچ کی برای من توی دنیا جات رو نمیگیره.این حساسیتهاش تموم میشه میره. 

سلام😊