سارااااااام مدیر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 عنوان کیا پرنده خونگی دارن | مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 43 پست من میخوام عروس هلندی بخرم اگه پرنده های دیگه هم تجربشو دارین ممنون میشم بگین کوتوله بریزیلیا رو هم خیلی دوس دارم موندم چی بخرم 1402/04/03 | 20:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36566 🤣🤣🤣ینی تو یه قفسن؟ منم دوس داشتم این دو نوع رو بخرم ولی فک کردم با هم دعوا کنن آره تو یه قفسن اگه عروس رو بندازم جدا انقد جیغ میزنه خودشو پاره میکنه بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 آره بهتراز جوجه است فقط سرلاکی نگیر بله از سرلاکی میترسم چون تا حالا نداشتم
نفس-7 عضویت: 1390/12/06 تعداد پست: 21255 بابام صدا میزنه میگه حاج اقا حاججج اقا بابام میگه بله میگه چاکرم😂 یه دوش ابِ گرم!یه لباس راحتی! یه چای تازه دم!یه موسیقی ملایم ....به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه!!!!
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 عه خب سه ماهه تونستین دستیش کنین؟یا دستی رود از اول سالم بود از پرنده فروشی که آوردین؟ دستی شده با پسرم خیلی رابطه ش خوبهپسرمو نبینه جیغ میزنه خیلیباید باهاش کار کنیپرنده مون رو خیلی بیزون قفس نمیذاریمکه اشتباهه کارمونعروس ها باید بیشتر بیزون قفس باشن من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 من یه طوطی دارم سرلاک خور ک بود خریدمش خودم نصفه شب پا میشدم هر دو ساعت بهش سرلاک میدادم ال ... واااای اووخی چه خوشگل طوطی برزیلیه یا ملنگو اینا؟
مهتاب_زیبا عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 شما عروس دارین؟از مغازهخریدین یا دیوار اینا من ازدیواریه جوجه گرفتم یه ماه بودده روزمیخواست که دونخوربشه نمیدونم تواین ده روزخیلی مراقب بودم سرلاکشو به نظرخودم خوب دادم ولی مریض شد شوهرم برددامپزشکی گفت رودش عفونت کرده سرلاکوبد دادی بعددوروز مرد بعدش مرغ عشق گرفتم الان جوجه دارن
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 آره تو یه قفسن اگه عروس رو بندازم جدا انقد جیغ میزنه خودشو پاره میکنه حرفم میزنه عروس هلندیتون؟
پرشوکا عضویت: 1400/07/12 تعداد پست: 9245 از اول سالم بوداوایل چندبار بردمش که پرنده فروشه چک کنه سلامتش رواصولا بیماری تو عروس ها کمهمقاوم هستنولی گرما دوست هستنروبروی کولر اینا نذارش من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه
مهتاب_زیبا عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 بله از سرلاکی میترسم چون تا حالا نداشتم خیلی سخته جوجه سرلاکی اصلا نگیر
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 من ازدیواریه جوجه گرفتم یه ماه بودده روزمیخواست که دونخوربشه نمیدونم تواین ده روزخیلی مراقب بودم سرل ... عه آخیی مرغ عشق زیاد سرو صدا و کثیف کاری نداره؟زیادی ترسو نیستن؟
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 36566 حرفم میزنه عروس هلندیتون؟ یه چیزای نامفهمی میگه اونم صاحب قبلیش یادش داده من نتونستم چیزی بهش یاد بدم مثلا میگه بدو بیا! یا میگه بوس بده😂 بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 خیلی سخته جوجه سرلاکی اصلا نگیر بله خیلی ممنون عزیزم 💛
مهتاب_زیبا عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 6031 عه آخیی مرغ عشق زیاد سرو صدا و کثیف کاری نداره؟ زیادی ترسو نیستن؟ نه من دوتا گرفتم جفت شدن اوایل خیلی ترسوبودن بعددوماه خوب شدن الان عادت کردن جوجه دارن عروس خیلی مراقبت میخواد به سرما که کلا حساسه
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 یه چیزای نامفهمی میگه اونم صاحب قبلیش یادش داده من نتونستم چیزی بهش یاد بدم مثلا میگه بدو بیا! یا می ... باهاش کار کردین و یاد نگرفته؟ووی ینی یاد نمیگیره من باهاش کار کنم
سارااااااام مدیر استارتر عضویت: 1398/10/14 تعداد پست: 2605 نه من دوتا گرفتم جفت شدن اوایل خیلی ترسوبودن بعددوماه خوب شدن الان عادت کردن جوجه دارن عروس خیلی مرا ... جدا؟ترسوندینم😅پس کوتوله بخرم ینی