2777
2789

خوش شانسی هستین یا نه 

کلا به شانس اعتقاد دارین یانه ...‌‌

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

این طرز فکر ماست که مارو پیش خودمون خوش شانس یا بد شانس جلوه میده هر چی ادم فکر کنه ذهنم اونو جذب میکنه

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شانس اعتقاد دارم 

چون دورو بریام و خودم بدوم تلاش به خیلی چیزا رسیدیم 

که بقیه دارن  کلی تلاش میکنن اما نمیرسن .

و خودم برای چیزایی تلاش کردم که  اصلا نرسیدم .

شانسیه همه چی

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

به شانس اعتقاد دارم  چون دورو بریام و خودم بدوم تلاش به خیلی چیزا رسیدیم  که بقیه ...

مثلا ب چی رسیدی 

چ عجب یکی قبول کرد خوش شانسه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
به شانس اعتقاد دارم  چون دورو بریام و خودم بدوم تلاش به خیلی چیزا رسیدیم  که بقیه ...

من وقتی میبینم برا یه چیزی که من دارم تمام تلاشمو میکنم اما یکی بدون هیچ‌تلاشی بهش میرسه احساس مکنم‌خیلی خوش شانسه 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
من نقطه مقابل لوک خوش شانسم  قشنگ قرینش

🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.
من وقتی میبینم برا یه چیزی که من دارم تمام تلاشمو میکنم اما یکی بدون هیچ‌تلاشی بهش میرسه احساس مکنم‌ ...

خب همینه  کار دنیاس .

بدون تلاشی به خیلی چیزا میرسن . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا .