2777
2789
عنوان

چرا هیچکس خوشبخت نیست؟

250 بازدید | 17 پست

همه ناامیدن مریضن بهشون خیانت شده بچه دار نمیشن تنهان شکست عشقی خوردن از ظاهرشون راضی نیستن بی پولن افسردن و.. چرا هیچکس از زندگیش راضی نیست؟ یعنی واقعا آدم خوشبخت وجود نداره؟ به نظر شما چرا تو این زندگی همه درد میکشن؟ قراره بعد مرگ چه اتفاقی بیفته که قبلش آدما نیازه انقدر محکم بشن؟ نکنه قراره بریم تو یه وضعیت بدتر این😂😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم ازخدابپرس

من ی دختر کردم😎ی دختر ساده و مهربون ،،،یه دختر خوش قلب و دلسوز،،،هموطنامو دوس دارم و آرزومه ب هرجایگاهی ک رسیدم کمک حالشون بشم،،حالاهرکس از هرجا......من دختری ام ک روی پای خودم وایستادم،،،آرزوم بیوتکنولوژیه و بهش میرسم👌مجردم و ی دختر سنگین آفتاب مهتاب ندیده ام 👌

اغلب مردم اینطورین ولی یه عده هم هستن که واقعا هیچ مشکلی ندارن وقتی من اونا رو میبینم میگم خدایا چرا این همه تفاوت

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

مثلا آدم خودش بچه دار نمیش میدونه ک فعلا نمیش 

بعد مردم اعم از برادر وخواهر وخاله وعمه هی میپزسن چرا بچه دار نمی‌‌ دیر میشه و دیگ نازا میشی 

بعدم انواع واقسام نسخه ها 

زخم زبونها کنایه ها اینا آدمو ناراحت میکنه 

وگرن من اگه تقدیرم بچه دار نشدن باش ی جور کنار میام بالاخره 

یا داری زندگیتو میکنی شاد وخرم 

ی دفعه میان بهت میگم توام اینهمه درس خوندی هیچی نشدی بقیه رو ببین همه شاغل وموفقن تو. فقط بلدی بخوابی بخوری 

و اونجاست ک آدم فکر میکنه واقعا هیچی نشده وشادی کوفتش میشه 

شاید طرف شرایطش نداشته 

البته نمیگم حرف مردم مهم باشه ولی بعضی وقتا این مردم میشن نزدیکترین افراد زندگیت 

اگه مردم سرشون تو زندگی خودشون  باشه بخدا همه شادترین خوشحال‌تر ن

مثلا خالم اونروز میگفت رفتم از همسایمون پرسیدم فلانی طلاق گرفت یا نه آخه آدم چقدر بیکار چقدر خاله زنک اصلا ب تو چ طلاق گرفته

امیدوارم الان یه عده نپرن بهم که داری پز میدی و ال و بل.اما من کاقعا حس خوشبختی میکنم و هیچ اعتراضی از وضعیت و احوالاتم ندارم

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
والا من که خوشحال میشم آدم خوشبخت ببینم

یه بار تو یه تاپیکی گفتم اینقدر چند نفر بهم پریدن که نیازی نیست بگی خوشبختی و باشه فهمیدیم و کم پز بده بخدا میترسم دیگه این جور تاپیکارو جواب بدم🤫

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...