2777
2789
عنوان

کیا دوتا مادر شوهر دارن

1337 بازدید | 79 پست

اولین مادر شوهر:خود مادرشوهر                                  دومین مادر شوهر:خواهر شوهر.                                     کیا اینجورین، از من که دیگه هیچی نمونده هیچی💔

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣خدا بهت رحم کنه گلم.

من توی ماه آخرم دو هفته دیگه زایمان دارم از طرفی دانشجو هستم و باید پرسشنامه پر کنم تو رو خدا کمکم کنید پرسشنامه هام پر بشن خیلی استرس دارم.🙏🏻🙏🏻🙏🏻
لینک پرسشنامه👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/16opWXZQ

خواهرم داره دو تا ی مادر اصلی دامادمون ی نا مادری دامادمون.

نه از این مدلا که من گفتم 

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
من چهارتا دارم ...به شدت عذابم میدن با رفتاراشون...وقتی وقتی بهم نیاز دارن یکم مهربون میشن کارشون که ...

همون فقط برا کلفتی می‌خوان آدم و تاپیک قبیلیمو ببین این یه تیکه از کاراشونه

من ۴ تا دارم  اول خود مادر شوهر دوم خواهر شوهر بزرگ سوم خواهر شوهر وسط چهارم خواهرشوهر اخر ...

خدا به دادمون برسه برا من خود مادر شوهر کاره ای نیست این دومی دیگه هلاک کرده همه رو