2777
2789

بگید

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رو‌ جلو‌‌ مبلی‌‌‌ چیده‌‌ بودن‌‌ وسایله‌‌ پذیرایی رو‌‌ گفتن‌ بیای‌‌ و ‌ اونیکی‌ مبل‌‌ بشینین‌‌ پذیرایی‌‌ هم‌‌ نکردن‌‌😐😐

میشع‌‌ برای حل‌‌ شدن‌‌ مشکلات‌ زندگیم دعا‌‌ کنین‌ واقعن‌‌ نیاز‌‌ دارم‌‌ به‌ دعاهاتون‌‌🥺🙏/آسمان بار امانت‌ نتوانست کشید قرعه کار به نام منه دیوانه‌ زدند/هیچوقت‌ ناامید‌‌ نشو‌‌،نجاری ک مغازش‌‌ سوخت‌‌،زغال فروشی‌‌ زدو‌‌ پولدارشد/آرزویت را برآورده می‌کند آنکه‌‌ آسمان‌ را میگریاند‌‌‌‌ تا گلی‌‌ را بخنداند‌‌/دخترم خداروشکر که دارمت ملکه برفیم...خدایا خودت مراقبش باش...♥️👼🏻🧸

من زن عموم تو بالکن ک تو اتاقشونه برنج ریخته بود تو اب بپزه 

بعد اومد ابکش کنه

دید دستیگیره نیست سریع یکی از شورتاشو برداشت ازون جای دستیگیره استفاده کرد🤕🤕نذاشتم مامانم اینا ازون بخورن

از سبزی پلویی ک مامانم پخت خوردیم

قدیما طرف خونه کرایه میکرد بهش میگفتیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو بخری الان جوری شده که بهش میگیم ایشالا سال دیگه بتونی همینو تمدید کنی💔

دوغ و نوشابه هایی که شوهرش مال نهارش از محل کار میاورد 

از این کوچولوها

همه رو جم میکنه میزاره برا مهمونی میریزه داخل پارچ

اخه لعنتی شاید یکیش تاریخش گذشته باشه همه رو ب فنا میدی ک

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

خودم نه ولی یکی تعریف میکرد مهمونی بودن.خواهر میزبان گفته بود کیک رو بیاریدض بخوریم.گفته بود خواهر صبر کن اینا برن بعد میخوریم

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
اصافه خورشتی که گداشته بود جلو مهمون دیشبش رو گذاشت جلو ما 😑

😐😐

خیلی صمیمی هستین?

ولی هیچی دلیل نمیشه غذا مونده مهمون قبلشو بده ب این یکی مهمون

مثلا نشستن جلوم غذا خوردن تعارفم نکردن

سر شام رفتین?

وااای 

رو‌ جلو‌‌ مبلی‌‌‌ چیده‌‌ بودن‌‌ وسایله‌‌ پذیرایی رو‌‌ گفتن‌ بیای‌‌ و ‌ اونیکی‌ مبل‌‌ بشینین‌‌ پذیرای ...

این خود فامیل ماست😂😂چیزایی ک براش میارنو میاره نشون میده دریغ از ی تعارف ک یدونه بردار