2777
2789
عنوان

خانواده خودمو خانواده شوهرمو دعوت کردم خانوادم نیومدن😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1487 بازدید | 80 پست

من باشم دیگه اسمشونم نمیارم 

بابای خودمم واسه عروسی من همسایه هاشونم دعوت کرد😖 میگف اینا نیان منم نمیام

هعی حالا بزار برا پسراشون ک بشه میگن عروسی شلوغ خوب نیس میرن ۴ تا خودی دعوت میکنن و خلاص 

شانس خودمونه خواهر

شوهر منم با چک و قسط عروسیو گرفته بود 

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلی عروسی رفتم 

بعد عروسی همه گفتن  خیلی بد بود . فلان بود بهمان بود .

بعد یکسال هم فراموش شد تموم شد :) 

عروسیهای انچنانی و بریز و بپاش حتی میلیاردها خرج عروسی کنی   بعد یکسال  از یاد همه میره .  ۵ سال بعد عروسی تو میشه قدیمی و از مد رفته :( 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

۵۵۰ نفر خدایی خیلی زیاده ی پرس برنج خالی ام میداد دستشون بدونه جاو مگان کم کم ۳۰/۴۰تومن میخواست تو این بدبختی تو این گرونی آدم شام و نهار خودشم میمونه چحوری دلشون اومده اخه

کاش با دلخوری نمیومدی 

راضیشون میکردین خانواده داماد میومدن حرفذمیزدین

منم جشن نداشتم چون کرونا بود یه جشن کوچیک میخواستم بگیرم که عموم فوت کرد ولی خانواده م مشکل ساز نشدن 

به منم حرف زدنااا وای قهر کنن نخ

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

خب خود بابات پول ۵۵۰تا مهمون رو میداد عروسی می‌گرفت برات وقتی براش اینقدر مهم بوده ،درک نمیکنم ۱سریا ، تو این گرونی مگه واجبه؟ چ شوهر با شعوری داری، ب نظرم اهمیت نده ، حرصم نخور دو دستی بچسب ب شوهرت و زندگیت 

چه خانواده بی ملاحظه ای 

عزیزم ولشون کن خودشون کم کم دلشون نرم میشه 

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

نه عزیزم اینجا کل خرج عروسی پای داماده

داماد ۱۳۰ نفر خودشونو شام داد؟

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

خب عزیزم نگران نباش ازاین ب بعدم دیگه سرسنگین باش باهاشون 

اونا باید خودشون درک اینو داشته باشن که یه جوون چجوری ۵۰۰تاادمو شام بده که ندارن 

اصلا خودتو مقصر ندون تو کاردرستو کردی...

بزرگترام احترامشون دست خودشونه

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤