2777
2789
عنوان

نمیبخشمش

166 بازدید | 14 پست

مادرمو زنگ زد اعصابمو از ظهر بهم ریخت ،همیشه که ابن نیست پدر و مادر از بچه راضی باشن من ناراضیم ازش امروز به قطع رابطه برای اولین بار فکر کردم چندین یال شکنجه روحی میشم با رفتاراش با حرفاش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرچی؟ 

هر دفعه از کسی یا چیزی ناراحت میشه جیغ و دادشو سر من میزنه ،خانواده شوهر من شهر دیگه ان مثلا میگه چرا منو نمیبری بخدا از ترسم جایی میریم نمیگم مادر من فوقالعاده ساده اس حالا چیزی بگه مادرشوهر منم حرف در بیار،باور کن خودمون میرم بزور میریم ما رو مهمون نمیدونن

انقدر الان حالمو بد کرده میخوام برم مشاوره این درسته

اصلا اجازه دخالت نده ،اخه چرا باید مادرت و ببری پیش خونواده شوهرت

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
اصلا اجازه دخالت نده ،اخه چرا باید مادرت و ببری پیش خونواده شوهرت

والا،دلیلی نداره .میترسم بهش یچی بگم اصلا چیزی تعریف نمیکنم،بیچاره خواهرم که خونه اس به حد جنون میرسونه ،من خونه بود فکر میکردم عصبیم ولی ازدواج کردم دیدم نه اصلا اینطوری نیست .بمن میگه توی لاک خودتی والا خیلی مادر و پدر خوبین برم اونجا همش دعوا همش استرس ،حرف خونه اس همش حلو شوهرم آبرو نذاشتن

والا،دلیلی نداره .میترسم بهش یچی بگم اصلا چیزی تعریف نمیکنم،بیچاره خواهرم که خونه اس به حد جنون میرس ...

محل نده دوسه بار میگه خسته میشه ،من همینا رو کشیدم تقریبا

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
محل نده دوسه بار میگه خسته میشه ،من همینا رو کشیدم تقریبا

بخدا عقد کرده بودم همش برام اخم تخم میکرد ،بردیمش تالار شام امتحان کنیم اخم کرده بود،عقد بودم یه کیف خریده بود شوهرم داد و بیداد یدونه زد بهم جرا پولای شوهرتو کیف میخری برو جهاز بخر ،مرسی که حرفامو گوش میدی واقعا نیاز دارم گوش کنی ممنونم خدا ازت راضی باشه

بخدا عقد کرده بودم همش برام اخم تخم میکرد ،بردیمش تالار شام امتحان کنیم اخم کرده بود،عقد بودم یه کیف ...

به نظرم چیزی میخری یا کاری می‌کنی نگو ،یا سفر میری نگو کلا سعی کن کمتر کنی رابطتو