2777
2789
عنوان

۶ ماهه برگشتم خونه ام اما پشیمونم

1373 بازدید | 109 پست

بعد از یکسال که قهر بودم و درخواست طلاق داده بودم 

هزارتا شکایت و شکایت کشی و درگیری  داداشام انداخت زندان 

۶ ماهه برگشتم خونه ام اما پشیمونم

برگشتم حق طلاق رو بهم داد ماشینش رو زد به نامم 

که همون روز خانواده ام گفتن باید بابت تمام خسارت‌ها و بی حرمتی هاش ماشین بگیریم ازش 

منم بهشون دادم و فروختند 

الان تو این ۶ ماه همش دعوا و بحث که تو مال دزدی 

تو رو بدون ماشین نمیخوام 

هرچه خواستم جو خونم رو آروم نگه دارم نشد 

داره به خرابکاریهاش ادامه میده 

ماشین داداشم رو اسید ریختن بهش 

فوش میده بدترین حرف هارو نثار خانواده ام میکنه 

منم جرات حرف زدن ندارم 

بیماری اعصاب گرفتم 

هز دست خودش خسته ام اما نمیخوام دیگه از بچه هام دور باشم 

الان رفته ازم شکایت کرده که این خانم ماشین منو به خانواده اش بخشیده و باعث اختلافات خانوادگی شده 

روزی که بهم حق طلاق داد منم تعهد دادم اگر بتونه ثابت کنه من خیانتکارم مهریه امو میبخشم 

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

کمکم کنید چطور باهاش حرف بزنم 

برم مهریه امو بزارم اجرا ؟؟

غمگین ترین مرگ های دنیا مرگ هایی است که بی صدا در درون سینه اتفاق میافتند. دلها بی صدا درون سینه میمیرند، بی انکه کسی مرگشان را بفتمد 💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا بمون و بساز بخاطر بچه هات

یا کلا برو

بعدشم وقتی برگشتی سر زندگیت بخاطر بچه هات میتونستی جو خونه رو آروم نگه داری و ماشین رو ندی به خانواده ت

دوست قشنگم یه صلوات برای حال خوبم مهمونم کن،بعد بهم بگو که منم برات صلوات بفرستم❤️😍
خب چرا اتقدر به خرف خانواده تی ماشین و چرا دادی 

خیلی به خانواده خسارت زد 

ایناهم زیر بار نمی‌رفتن