چند روزی هست عروسی گرفتم2الی 3 ماه قبل از عروسیم چون عقد بودم رابطه محافظت نشده داشتم سه تا قرص 0.75 خوردم خب پریود شدم و پریودیم ریخت بهم که خداروشکر باردار نشدم 15 روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم که قرص نخوردم و 7 روز پیش رابطه محافظت نشده داشتم که یدونه قرص 1.5خوردم باز امروز همسرم باهام رابطه محافظت نشده داشت خیلی گریه کردم دلهره دارم زوده برای بچه دار شدن من چکار کنم دیگه مجاز نیستم قرص اورژانسی بخورم چکار کنم 😥😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
الان با این شرایطی که گفتم و گفتم که این چندبار قرص خوردم راهی هست من باردار نشم
الان بااین حدی که شماقرص خوردی کلا روزای تخمک گذاریت گم شده معلوم نیست چقدرشانس بارداری داشتی الان که دیگه یه هفته گذشته ونمیشه کاری کرد ولی انشاالله که باردارنیستی وازاین به بعدقرص ال دی یا اچ دی بخور یاازکاندوم استفاده کنین
بااین همه رابطه پرخطر واقعا نمیدونم باید چی گفت! انشالله ک باردار نمیشی ولی جلوگیری کن بالاخره یک ط ...
هر وقت هرکس تو این نی نی سایت از این کاربرا سوال پرسید فقط سرزنش من خودم عقل دارم شعور دارم ولی خب شده اگه راهی بلد نیستین حداقل بیش تر ادمو ناراحت نکنین
هر وقت هرکس تو این نی نی سایت از این کاربرا سوال پرسید فقط سرزنش من خودم عقل دارم شعور دارم ولی خب ش ...
من ک تو حرفام سرزنشی نمیبینم چون زندگی من نیست و هرکسی زندگیش ب خودش مربوطه ولی وقتی اتفاق افتاده اونم چندین بار واقعا نمیدونم راهی باشه یا ن . واسع قبل این اتفاق هزار جور راهکار هست ولی واسه بعدش فکر نمیکنم بشه کاری کرد