2777
2789

من انتقال جنین دادم الان روز ۱۹ انتقالمه باید یک تیر آزمایش می دادم که چون به اندازه دو نقطه لکه بینی داشتم بهم گفتن زودتر برو آزمایش،که عدد بتام ۱۵۰۰ شد باز هم فرداش لکه بینی داشتم این بار بیشتر بود ولی خیلی روشن و کم رنگ الان موندم چیکار کنم به نظرتون می تونه حاملگی خارج رحمی باشه؟خیلی نگرانم.

با اجازه اسی 

خانما میشه علائم بارداری خارج از رحمم بهم بگید چیا هستن؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اجازه اسی  خانما میشه علائم بارداری خارج از رحمم بهم بگید چیا هستن؟

من با آزمایش بارداری فهمیدم

تیتر بتا دادم بعد ۴۸ساعت دوباره همون آزمایشگاه آزمایش دادم بتام دوبرابر نشده بود بعد وقتی تحرک داشتم سمت راستم تیر میکشید

خدا هست❤️
من با آزمایش بارداری فهمیدم تیتر بتا دادم بعد ۴۸ساعت دوباره همون آزمایشگاه آزمایش دادم بتام دوبرابر ...

چند روز پیش ها سمت چپ پشت کمرم چند بار تیر کشید چون پشت کمرم بود فکر کردم کلیه ام تیر کشیده الان تو نت می خونم بیشتر نگران میشم یعنی درد پهلو بوده؟

چند روز پیش ها سمت چپ پشت کمرم چند بار تیر کشید چون پشت کمرم بود فکر کردم کلیه ام تیر کشیده الان تو ...

ببین علایم با هم فرق داره. حتا من خودم شک داشتم چون کتفم درد میکرد ولی دکتر جدی نگرفت و داستان شد ....

من وقتی بتا دومم تغییری نکرد سونو داخلی شدم و چیزی دیدن نشد .

ولی دکترم چون خودش انتقال داده بود نمیخواست قبول کنه خارج رحمه و گفت صبر کن 

دوهفته صبر کردم و رفتم بتا مجدد کمی رفته بود بالا و من امیدوار شدم .. کمی درد زیر شکم داشتم 

قرار بود روز بعدش برم مطبش که نیمه شب با درد بسیار شدید و تهوع و سرگیجه و ..... رفتم اوژانس و گفتن خونریزی داخلی کردم و رفتم اتاق عمل 

متاسفانه بخاطر رشدجنین تو لوله رحم  لوله پاره شده بود و خونریزی داخلی و ... خدا رحمم کرد 

لوله رحمو از دست دادم 

خدا نگذره از دکتر بی فکر و بی وجدان 

😊❤️😊
من با آزمایش بارداری فهمیدم تیتر بتا دادم بعد ۴۸ساعت دوباره همون آزمایشگاه آزمایش دادم بتام دوبرابر ...

ببخشید ک‌واضح میگم 

بعداز رابطمون زیر دلم و پهلو سمت چپم تیر میشکه 

میتونه علتش باشه؟ 

و ببخشید یه سوال دیگه بعدش چیکار کردید؟ چجوری سقطش کردید؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

باید بتا رو تکرار کنی و روندش رو بررسی کنی.

خارج از رحم رشد داره ولی عادی نیست... اگه رشدش کم بشه خوش شانسی هست یعنی بدن خودش دفع می‌کنه وگرنه در حال رشد هست و بی احتیاطی باعث میشه لوله ها پاره بشن.

علامتش هم درد شدید کمر ، درد یک طرفه، تیر کشیدن ناگهانی تخمدان ها، اصلا درد پریودی و رحم رو تجربه نمیکنن معمولا، لک بینی قهوه ای، روند افزایش غیرنرمال بتا، در نهایت بهترین کار سونوگرافی واژینال در هفته ۵ الی ۶, برای موقعیت ساک...

من وقتی بتا دومم تغییری نکرد سونو داخلی شدم و چیزی دیدن نشد . ولی دکترم چون خودش انتقال داده بود نم ...

ای وای عزیزم 

لوله رحمی رو از دست بدی ، دیگه نمیشه باردار شد؟

ببخشید ک‌واضح میگم  بعداز رابطمون زیر دلم و پهلو سمت چپم تیر میشکه  میتونه علتش با ...

نه شاید عفونت داری

بعدش رفتم دکتر برام سونو واژینال نوشت که اونم تایید کرد که خارج رحمیه بعدش دکتر یه دونه آمپول داد زدم،چندروز بعدشم خونریزی شروع شد

بعدش باید آزمایش بارداری تکرار کنی تا بتات صفر بشه

خداروشکر از من خیلی طول نکشید

خدا هست❤️
نه شاید عفونت داری بعدش رفتم دکتر برام سونو واژینال نوشت که اونم تایید کرد که خارج رحمیه بعدش دکتر ...

خدارشکر گلم 

ممنونم بخاطر راهنماییت 

چند روزه خیلی فکرم درگیرع 

خدا خیرت بده الهی