2777
2789

نگاه کنید این درست افتاده یا نه 

۲۳ خرداد زایمان کردم 

همش میترسم باز شده باشه 

دستمال می‌کشیدم که خودمو خشک کنم به دستمال چسبید 

این بخیه ها خشک هم نیستن هنوز 

خدایا من صبر ندارماااا😍 صحیح سالم بغل بگیرمش ان شاءالله 😘🌹 

خب برو پیش دکترت 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😳😳قراره ...😬😬😬ببینیم

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

برو دکتر

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

😳😳قراره ...😬😬😬ببینیم

😂😂😂😂همین مونده 

/غرور رو از خدایی یاد گرفتم ک هنوز شیطان رو نبخشیده  ،شیطان روزگار هیچ وقت نمیبخشمت 🖤کی گفته من تنهام ؟!منو کودک درونمو ؛کرم درونمو ؛اون روی سگم !باهم یه خونواده خوشبختیم 😎
😂😂😂😂همین مونده 

😂😂منو این همه خوشبختی محاله

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.