چی باعث میشه وقتی میرین تو فروشگاه لباس خرید کنین یا نه ؟ بعد از کیفیت و قیمت
در مورد رفتار فروشنده چی تاثیر گذاره؟ترجیح میدید فروشنده بیاد کنارتون و راجع به سایز و قیمت توضیح بده و یا اینکه فقط به احترامتون از جاش بلند شه و اگه سوالی داشتید جواب بده؟
اگه قیمت میپرسید دوست دارین علاوه بر قیمت راجع به ویژگی محصول و جنس و کیفیتش هم توضیح بده یا فقط قیمت ؟
ممنون میشم کمکم کنید
تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
فروشنده مهربون و خوش اخلاق باشه فقط قیمت بگه اگه خودم خاستم توضیح بیشتر بده ولی اگه زبون بازی الکی کنه خرید نمیکنم میگم میخاد بندازه بم و قیمت هم مناسب و خوب باشه
واااای نه از فروشنده پر حرف بدم میاد شاید چون خودم کارم طراحی و پارچس از همه چی سر در ...
اون که بحث کیفته .
شما چون میشناسی اینجوری مثلا چند روز پیش یه مشتری یه پیراهن با نخ ایرانی رو که همکارم اورده بود و با نخ تایلندی مقایسه میکرد و میگفت این همونه چرا شما داری این قیمت میدی؟من باید بهش چی میگفتم باورش بشه اینا فرق دارن؟
تو تنها آرزوی منی خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی
فروشنده مهربون و خوش اخلاق باشه فقط قیمت بگه اگه خودم خاستم توضیح بیشتر بده ولی اگه زبون بازی الکی ک ...
من هرکی میاد خوشامد میگم و از جام بلند میشم تا کسی نخواد سمتش نمیرم که معذب نشه قیمت خواست قیمت میگم و اگه پرسید توضیح میدم که این کار کدوم کشوره و جنس پارچه چیه ولی انقد فروش پایینه فکر میکنم واقعا مشکل از منه