2777
2789
عنوان

چی میتونه آدم جذب کنه

74 بازدید | 11 پست

برای خرید لباس؟

چی باعث میشه وقتی میرین تو فروشگاه لباس خرید کنین یا نه ؟ بعد از کیفیت و قیمت

در مورد رفتار فروشنده چی تاثیر گذاره؟ترجیح میدید فروشنده بیاد کنارتون و راجع به سایز و قیمت توضیح بده و یا اینکه فقط به احترامتون از جاش بلند شه و اگه سوالی داشتید جواب بده؟

اگه قیمت میپرسید دوست دارین علاوه بر قیمت راجع به ویژگی محصول و جنس و کیفیتش هم توضیح بده یا فقط قیمت ؟

ممنون میشم کمکم کنید 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

واااای نه 

از فروشنده پر حرف بدم میاد 

شاید چون خودم کارم طراحی و پارچس از همه چی سر در میارم 

بدم نیاد این فروشنده ها فک میکنن ما گااااااویم 

پلاستیکو جای نخ میندازه به مشتری 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااای نه  از فروشنده پر حرف بدم میاد  شاید چون خودم کارم طراحی و پارچس از همه چی سر در ...

اون که بحث کیفته .

شما چون میشناسی اینجوری مثلا چند روز پیش یه مشتری یه پیراهن با نخ ایرانی رو که همکارم اورده بود و با نخ تایلندی مقایسه میکرد و میگفت این همونه چرا شما داری این قیمت میدی؟من باید بهش چی میگفتم باورش بشه اینا فرق دارن؟ 

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
من انقدر بدم میاد که بعضی فروشنده ها پشت سرت راه میوفتن

توی فروشگاه بزرگ مجبورن وگرنه توبیخ میشن . کارفرما متوجه نمیشه .یبار کارفرما قبلی من خودش رفت خرید فروشنده افتاد دنبالش تازه اومد گفت راست میگفتی مشتری خوشش نمیاد بری دنبالشا

فروشنده مهربون و خوش اخلاق باشه فقط قیمت بگه اگه خودم خاستم توضیح بیشتر بده ولی اگه زبون بازی الکی ک ...

من هرکی میاد خوشامد میگم و از جام بلند میشم تا کسی نخواد سمتش نمیرم که معذب نشه قیمت خواست قیمت میگم و اگه پرسید توضیح میدم که این کار کدوم کشوره و جنس پارچه چیه ولی انقد فروش پایینه فکر میکنم واقعا مشکل از منه

وااای اره انگار میترسن بدزدی فراز کنی  

بحث دزدی نیست.همه کارا تگ دزد گیر داره .مغازه دارا یه اصتلاح دارن میگن مشتری رو بگیر.یعنی برو به هرچی دست میزنه توضیح بده چیه که بخره

من هرکی میاد خوشامد میگم و از جام بلند میشم تا کسی نخواد سمتش نمیرم که معذب نشه قیمت خواست قیمت میگم ...

کارت درسته همینطور خوبع مردم از فروشنده های حرراف خوششون نمیاد 

کلا وصعیت بازار همینه ربطی به شما نداره عزیزم انقد وصع اقتصادی داغون خیلی از کسب و کارها تعطیل میشن 

شما خودت مقصر ندون

کارت درسته همینطور خوبع مردم از فروشنده های حرراف خوششون نمیاد  کلا وصعیت بازار همینه ربطی به ...

بله واقعا اوضاع بازار ضعیفه .

بحث دزدی نیست.همه کارا تگ دزد گیر داره .مغازه دارا یه اصتلاح دارن میگن مشتری رو بگیر.یعنی برو به هرچ ...

بیشتر خریدارا خانم هستن خانمهام ۵ تا جارو حداقل میگردن تا خرید کنن 🤐 

تازه گاهی یه روسری میخان فقط اما ۱۰ لباس و کیف و کفشم میگردن تست میکنن  

شاید یکی خوشش بیاد اما اکثرا خوششون نمباد