2777
2789
عنوان

❤️دختر_گرانبها❤️

295 بازدید | 9 پست

مهشید عزیزم سلام

یکی از بهترین اتفاق ها برام آشنایی با شما بود

از دیروز که شروع کردم به مطالعه ی تاپیک هات خیلی حس خوبی دارم و تغییر رو در خودم شروع کردم🌱

کاش زودتر از این پیدات میکردم❤️

بخاطر تمام وقتی که گذاشتی و این مطالب رو نوشتی ازت ممنونم دختر مهربون و خوش قلب🥰

@دختر_گرانبها  

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

تاپیکاشونو ی بار نگا کردم،برام جالبه ک مطالب بدیهی و ابتدایی هست ولی خب بازم خوشحالم ک ی سریا باز هرچند دیر دارن بهش میرسن و خودوشنم درک میکنن 

ی کاربری هم بود اوپرا،هم ایشون هم دخترگرانبها پیش اومده ک نظر دادن تو تاپیکها و دیدم ک ی وقتا واقعا غیر منطقی و نادرست بوده نظرشون

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این کاربر هنوزم معروفه؟! چه جالب 

من با اینکه ۵ ساله عضو نی نی سایتم ولی دیروز تازه باهاشون آشنا شدم

البته اسمشون رو خیلی شنیده بودم ولی هیچ وقت تاپیک هاش رو نخونده بودم ولی از دیروز شروع کردم به خوندنشون

پیشنهاد میکنم شما هم حتما یه سر به تاپیکاشون بزنید😊

1
5
10
15
20
25
30
35
40

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

تاپیکاشونو ی بار نگا کردم،برام جالبه ک مطالب بدیهی و ابتدایی هست ولی خب بازم خوشحالم ک ی سریا باز هر ...

بعضی وقتا آدما نیاز به یه تلنگر دارن...

حتی اگه یه چیزی بدیهی هم باشه ولی همین که یه نفر وقت گذاشته و اون رو با بقیه به اشتراک گذاشته واسه من خیلی ارزشمنده😍

بله درسته ممکنه هرکس نظری داشته باشه که با سلیقه ی بقیه جور نباشه ولی نظر همه قابل احترام هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بعضی وقتا آدما نیاز به یه تلنگر دارن... حتی اگه یه چیزی بدیهی هم باشه ولی همین که یه نفر وقت گذاشته ...

درسته گلم،ایشونم خیلی کارشون ارزشمنده ک ب جای تاپیکای ابکی از تجربیاتو اطلاعاتشون برامون میگن

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

درسته گلم،ایشونم خیلی کارشون ارزشمنده ک ب جای تاپیکای ابکی از تجربیاتو اطلاعاتشون برامون میگن

بله دقیقا👌🌹

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام به روی ماه تون عزیزم   

خیلی ممنون که بازخورد مطالبم را در مورد خودتون بهم دادین ...  

باعث میشه که در این راه مصمم تر بشم ، چون برنامه هایی در آینده دارم در موردشون ...

انشاله که از رشد و موفقیت خودتون برامون بنویسی و ذوق کنیم یک خانم دیگر به جمع زنان گرانبها پیوسته   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

تاپیکاشونو ی بار نگا کردم،برام جالبه ک مطالب بدیهی و ابتدایی هست ولی خب بازم خوشحالم ک ی سریا باز هر ...

سلام عزیزم 

این مطالب ابتدایی را شما و بنده بلدیم ولی تعداد زیادی از زنان نمیدونن برای همین هستش که هر روز تاپیک هایی داریم که یک زن زندگی اش را درست مدیریت نکرده و باعث شده زندگی اش بره رو هوا .

گاهی هم اجرا کردن مطالبی که میدونیم سخته و باید راهکار برای اجراش باشه .

در مورد اختلاف نظر هم بله درست میگین .بدیهیه .از نظر شما غیر منطقی است و از نظر بنده منطقی است .این همون اختلاف نظری هستش که باید بپذیریم   

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

سلام به روی ماه تون عزیزم     خیلی ممنون که بازخورد مطالبم را در مورد خودتون بهم دادین . ...

خواهش میکنم مهشید جون🌹

من حتی بیشتر چیزایی که تو تاپیکات خوندم رو میدونستم و قبلا بهشون عمل میکردم ولی بعد از بچه دار شدن و افسردگی بعد از زایمان اوضاع کاملا عوض شد...

ولی الان که دخترم ۳ ساله شده دوباره همه چی داره مثه قبل میشه و حتی بهتر از قبل😍

حرفای شما هم تلنگر خیلی خوبی برام بود👌

امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشی🌱

1
5
10
15
20
25
30
35
40