2777
2789
عنوان

❌انتخاب رشته❌

378 بازدید | 31 پست

سلام دوستان، خواهش میکنم اگه تجربه ای یا اطلاعاتی دارید راهنمایی کنید 🌹برادرم امروز کارنامه ش رو گرفت نهمِ میره دهم برای انتخاب رشته مردد هستیم نمیدونیم چه رشته ای بره خودش میگه نمیدونم به چی علاقه دارم به درس خوندن هم علاقه نداره زیاد نمره ریاضیش هم کم شده.. پدرمادرم خیلی نگرانش هستن میخوان یه رشته ای بره که آینده و بازار کار خوبی داشته باشه ولی میدونیم که اونقدرا اراده و علاقه به درس خوندن نداره.. خواهش می کنم راهنمایی کنید🌹

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

فنی دوست نداره؟؟  کارای فنی پولش خیلی بیشتره 

بخدا که یه کلید ساز اومد درو با یه مقوا باز کرد خالم پشت در گیر کرده بود بسته شده بود کلیدم پشتش بود 150 گرفت دو دیقه هم طول نکشید 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر به رشته های کار و دانش علاقه داره بره اگر نه انسانی 

میگه نمیدونم به چی علاقه دارم.. اگه بخواد حسابداری بخونه مدرک انسانی معتبر تره یا فنی؟ 

من دوام آورده ام؛ باز هم دوام می آورم؛ اما میخواستم معنای زندگی ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد..

فنی دوست نداره؟؟  کارای فنی پولش خیلی بیشتره  بخدا که یه کلید ساز اومد درو با یه مقوا باز ...

واقعا کارای فنی خیلی پولسازه ولی نمیدونیم چه گرایش یا رشته رو بره از فنی که براش آینده و درآمد خوب داشته باشه..

منم برادر نهمی دارم مثل تو نمیدونیم چه رشته ای بره 

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
منم برادر نهمی دارم مثل تو نمیدونیم چه رشته ای بره 

خیلی سخته امیدارم بهترین تصمیم رو بگیریم براشون چون خودش نظر خاصی نداره😂حالا من نهم بودم پام تو ی کفش کرده بودم میگفتم غیر تجربی نمیرم حالا فارغ از درست یا غلط بودنش ولی برادرم فقد میگه نمیدونم 

خیلی سخته امیدارم بهترین تصمیم رو بگیریم براشون چون خودش نظر خاصی نداره😂حالا من نهم بودم پام تو ی ک ...

بخدا داداش منم همینه!

میگه نمی‌دونم به چی علاقه دارم و چی میخام‌ 🤐

من خودمم البته نمیدونستم رفتم انسانی ولی دوسش ندارم

براستی زن بودن کار مشکلی است، مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی همانند یک مرد کار کنی شبیه یک دختر جوان به نظر بیایی، و مثل سالمندان فکر کنی...🥲🌱🤍
واقعا کارای فنی خیلی پولسازه ولی نمیدونیم چه گرایش یا رشته رو بره از فنی که براش آینده و درآمد خوب د ...

کاری فنی صنعتی خوبه یه تحقیق بکن حتما

متاسفانه اموزش طوریه که نه سال فقط میگن درس بخون بدون هیچی یهو یه برگه میزارن جلوت که کدوم رشته میخوای بری خب بنده خدا از کجا بدونه چی دوست داره 😒

ما دو تا دهمی داریم تو خانواده یکی مکانیک میخونه یکی برق ولی درست نمیدونم اسمش چیه بنظرم بیشتر رو فنیا فکر کنید البتهه نظر خودش مهمه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
بخدا داداش منم همینه! میگه نمی‌دونم به چی علاقه دارم و چی میخام‌ 🤐 من خودمم البته نمیدونستم رفتم ...

الان چه رشته ای از انسانی میخونید

میگه نمیدونم به چی علاقه دارم.. اگه بخواد حسابداری بخونه مدرک انسانی معتبر تره یا فنی؟ 

فکر کنم انسانی 

هیچ آقایی پست نذاره تو تاپیکام و ریپلای هم نکنه / زن بودن یعنی هزاران چشم به دنبال یک خطای من ...
واقعا کارای فنی خیلی پولسازه ولی نمیدونیم چه گرایش یا رشته رو بره از فنی که براش آینده و درآمد خوب د ...

تجربی برای پسرا بهتره چرا که رقابتش نسبت به دخترا کمتره حداقلش میتونه پرستاری آزاد بخونه 🥺

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
کاری فنی صنعتی خوبه یه تحقیق بکن حتما متاسفانه اموزش طوریه که نه سال فقط میگن درس بخون بدون هیچی یه ...

واقعا👌🏻قبول دارم. بنده های خدا گرفتار شدن الان میگه نمیدونم به چی علاقه دارم نمیدونمم چه رشته ای خوبه.. تجربی و ریاضی هم میدونیم اونقدرا درسخون نیس که بتونه اونارو ادامه بده.. خیلی ممنون از راهنماییتون راجبشون حتما تحقیق میکنم🌹🙏🏻

تجربی برای پسرا بهتره چرا که رقابتش نسبت به دخترا کمتره حداقلش میتونه پرستاری آزاد بخونه 🥺

خودم دوازدهم تجربی م، برادرم مطمئنم در این حد نمیتونه تحمل کنه و کلا بیشتر از 2،3ساعت نمیتونه پای درس بشینه و نمرات هشتم و نهمش هم خوب نبود اصلا..برای همین خودش میگه به هیچ وجه نمیتونم تجربی برم.. بعدشم پول دانشگاه آزاد رو نداریم متاسفانه 😓خیلی گرونه شهریه هاش 

واقعا👌🏻قبول دارم. بنده های خدا گرفتار شدن الان میگه نمیدونم به چی علاقه دارم نمیدونمم چه رشته ای خ ...

حق داذن بخدا منی که میدونستمم چی میخوام برم یه لحظه برگرو دادن بهم تو شک افتادم چون هیچ اطلاعاتی راجب رشته ها به بچه ها نمیدن فقط نمره بالا بگیری مهمه 🤦🏻‍♀️

خواهش میکنم عزیز دلم ♥ امیدوارم همیشه موفق باشه تو هر لحظه از زندگیش