2777
2789

چندوقت پیش یه حس ترسی بهم دست داده ازاونموقع میترسم جایی برم یا کسی بیاد پیشم ازحال برم باردارم نمیتونم دارو استفاده کنم ایا کسی هست بهم کمک کنه خداخیرتون بوه 😞

همسرم شاه من است 

عزیزم به هیچ عنوان غش نمیکنی من چند ساله پنیک داشتم. این فقط ترس کاذبه. و قرارم نیست اتفاقی بیفته برات. فقط نفس عمیق بکش صورت و گردنتو اب خنک بزن. و سرتپ با یه چیزی گرم کن

دعام کنین چیزی بشه که بخاطرش همش دست به دعام🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به هیچ عنوان غش نمیکنی من چند ساله پنیک داشتم. این فقط ترس کاذبه. و قرارم نیست اتفاقی بیفته بر ...

قربونت برم عزیزم انرژی مثبت من .من زیادی عرق میکنم سرگیجه میگیرم تعادل ندارم راه برم اون لحظه .بنظرتون چیکارکنم‌

همسرم شاه من است 
عزیزم به هیچ عنوان غش نمیکنی من چند ساله پنیک داشتم. این فقط ترس کاذبه. و قرارم نیست اتفاقی بیفته بر ...

میشه بگی چطور درمان شدی من ارزو مرگ دارم اخه باردارم دارو مصرف نمیکنم‌

همسرم شاه من است