2777
2789

بچه ها خواب دیدم یه روتختی نو خریدم همراه با روبالشتی وداشتم توخونه پدرم به خواهرم نشون میدادم .تو یکی از روبالشتی ها زنگوله بود.

روتختی دونفره بود .

من متاهلم دوتا بچه دارم .میگم پ چرا روتختی واینارو خونه پدرم گذاشته بودم.واینکه زنگوله داخل رو بالشتی یعنی چی اخه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو خوابت  چه حسی داشتی؟

ادم تو خواب هر حسی داشته باشه  همونه 

صبر کن یه کاربریو تگ کن تعبیر خواب بلده 

@سوده1360  

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 
میترسم اون زنگوله تعبیرش زنگ هشدار باشه .مرسی عزیزم که تگ کردی .

خواهش میکنم  انشالله که خیره 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده 

ساعت چند خوابو دیدی ؟ اگر بین ۱ تا ۴ صبح دیدی تعبیر داره  وگرنه تعبیر نداره 

من می تونم تعبیر کنم ولی نکنم بهتره  می تونی صدقه بده 🌺

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

تعبیر زنگوله میشه دعوا شاید قراره یه دعوا بین تو و شوهرت پیش بیاد که خوانواده ات هم مطلع بشن😂به هرحال صدقه بده خدابزرگه 

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.